Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ηρακλής Ψαχνών – Κέρκυρα 1 – 1


«Ζωντανοί» στο κυνήγι της ανόδου έμειναν ο Ηρακλής Ψαχνών και η Κέρκυρα καθώς έμειναν στο 1 – 1 στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.
Στο πρώτο ημίχρονο οι «πράσινοι» μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν μόλις στο 5' με τον Τσιμότζι αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ ενώ στο 13' ο Κρητικός έκανε το σουτ όμως ο Βρονταράς μπλόκαρε την μπάλα. Στην συνέχεια οι Φαίακες αντέδρασαν και στο 15' απείλησαν με κεφαλιά του Γκόμεζ ενώ στο 33' ο Σίκιμιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν προ κενής εστίας έστειλε με τακουνάκι την μπάλα άουτ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (46') οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Σουάνη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασόπουλου για το 0 – 1 έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια.
Στην επανάληψη η ομάδα του Θωμά Γράφα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αναζητώντας την ισοφάριση και απείλησε στο 52' με τον Κρητικό όμως ο Βρονταράς απομάκρυνε εντυπωσιακά ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μπουμάλ 5' αργότερα.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πολιορκία τους και στο 75' ο Μπουμάλ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βρονταρά για το 1 – 1.
Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τους «πράσινους» να δίνουν χώρο στην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου που έχασε την ευκαιρία να φύγει με τον «διπλό» όταν στο 82' ο Σουάνης με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Τζανής, Μπακομήτρος, Γκεμίσης, Τσιμότζι, Τσούτσης (46' Σταματής), Γκμπαγκουιντί (70' Οχάντζα, 86' λ.τρ. Ντελέκος), Μπουμάλ, Κρητικός.

Κέρκυρα: Βρονταράς, Βλάχος, Μαραγκός, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Σουάνης, Καραδέμητρος, Γκόμεζ, Κόντος (65' Μπεριάν), Ανδρεόπουλος (74' Παρασκευαΐδης), Σίκιμιτς (83' Μπαλντοβαλίεφ).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου