Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ηρακλής Ψαχνών – Ηρακλής Θεσσαλονίκης 2 – 1


Το 2Χ2 έκανε ο Ηρακλής Ψαχνών καθώς επικράτησε του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στην μάχη των πλέι οφ με 2 – 1 στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με την πρώτη καλή στιγμή να καταγράφετε στο 40' με τον Ονουάτσι να κάνει το σουτ και τον Αθανασόπουλο να μπλοκάρει την μπάλα ενώ στο 42' ήρθε η απάντηση των γηπεδούχων με τον Μπουμάλ να σεντράρει από δεξιά και ο επερχόμενος Ντάνιελ πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κολίτσι. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και απείλησαν στο 55' με τον Μπουκουβάλα να κάνει το σουτ όμως η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Αθανασόπουλου και στην συνέχεια της φάσης ο Παλαιολόγος απομάκρυνε ο Ντελέκος έγινε κάτοχος της μπάλας έκανε την σέντρα με τον Κρητικό να πιάνει την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και να σημειώνει το 1 – 0. Στο 75' ο Γηραιός θα φτάσει στην ισοφάριση με τους Λίμα, Ονουάτσι και Πορτουλίδη να συνεργάζονται άψογα με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Αθανασόπουλου για το 1 – 1. Οι «πράσινοι» δεν το έβαλα κάτω και στο 77' βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Κρητικό που έστρωσε για τον Μπουμάλ και αυτός απέναντι στον Κολίτσι διαμόρφωσε το τελικό 2 – 1. Στην συνέχεια οι Θεσσαλονικείς βγήκαν στην επίθεση και έψαξαν ένα δεύτερο τέρμα όμως οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι κλείνοντας τους διαδρόμους φτάνοντας στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Τζανής, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Ντελέκος (61' Οχάντζα), Τσιμότζι, Πατσατζόγλου, Γκμπαγκουϊντί (86' Τσούτσης), Μπουμάλ (80' Νικολόπουλος), Κρητικός.

Ηρακλής Θεσσαλονίκης: Κολίτσι, Μπουκουβάλας (88' Σιατραβάνης), Σαββίδης, Παπαστεριανός, Κοντοδήμος, Ιντζόγλου (83' Σκόρτσα), Λίμα, Πουρτουλίδης, Ονουάτσι, Τσιλιανίδης (71' Ματσούκας), Ζάχορα.

Για φωτογραφίες πατήστε εδώ.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου