Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Α.Ο Αναγέννηση Μαντουδίου – Α.Ο Άρης Αγίας Άννας 3 – 2


Εξαιρετικό ήταν το τελευταίο «ντέρμπι» της αγωνιστικής περιόδου ανάμεσα στον Α.Ο Αναγέννηση Μαντουδίου και τον Α.Ο Άρης Αγίας Άννας όπου οι «πρωταθλητές» γνώρισαν την ήττα με 3 – 2 στο Γήπεδο Μαντουδίου.
Με την έναρξη του αγώνα (1') οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Πεκτέση να βγαίνει απέναντι στον Τσαμασφύρα και να πλασάρει για το 1 – 0. Στην συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι» ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 8' απείλησαν με τον Καραμούζη όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπίλλα ενώ στο 18' ο Ραβανός βγήκε απέναντι στον πορτιέρο των γηπεδούχων χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον κερδίσει. Με την συμπλήρωση του ημιώρου (30') οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα του με τον Λιάσκο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από το ύψος της μικρής περιοχής για το 1 – 1.
Στην επανάληψη ο Άρης συνέχισε να πιέζει τους γηπεδούχους και στο 50' έπειτα από φάση διαρκείας ο Λίασκος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του σημειώνοντας το 1 – 2. Η απάντηση της Αναγέννησης ήταν άμεση καθώς 6' αργότερα ο Πεκτέσης ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον Σέγκο να καταλογίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζυγογιάννης διαμορφώνοντας 2 – 2. Στην συνέχεια ξεκίνησε η αντεπίθεση της ομάδας του Μαντουδίου που ανέβηκε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και με κάθετες πάσες προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα των «κιτρινόμαυρων» και στο 78' ο Πεκτέσης βγήκε μόνος απέναντι στον Τσαμασφύρα και με πλασέ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3 – 2.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων και των κυπέλλων στους πρωταθλητές και τους δευτεραθλητές από τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης Αγίας Άννας.


Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου