Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Α.Ο Μυρμιδόνες Κερασιάς: Μεγάλη επιτυχία στο φιλανθρωπικό τουρνουά


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό τουρνουά για την στήριξη του ιδρύματος «Φλόγα».
Ο Πρόεδρος του Α.Ο Μυρμιδόνες Κερασιάς, Τάσος Κρυονερίτης «άνοιξε» την εκδήλωση κάνοντας εκτενή αναφορά στον «Χαρίλαο Ψυχογιό» από τον οποίο πήρε και το όνομα το Γήπεδο της ομάδας, ενώ ευχαρίστησε όλες τις ομάδες που παρευρέθηκαν και πήραν μέρος στο φιλανθρωπικό τουρνούα.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η Πρόεδρος του συλλόγου «Φλόγα», Μαρία Τρυφωνίδη που διάβασε ένα κείμενο που είχε γράψεις λίγες ημέρες πριν τον χαμό του νεαρού Χαρίλαου Ψυχογιού και στην συνέχεια «άνοιξε» το ποδοσφαιρικό μέρος της οργάνωσης.

Το παρών στο τουρνουά έδωσαν οι εξής ομάδες: Ομάδα Ιδρύματος «Φλόγα», Α.Σ Δόξα Προκοπίου, Α.Π.Σ Ερμής Πηλίου, Α.Ε Κηρίνθου, Α.Ο Αναγέννηση Μαντουδίου, Α.Π.Σ Ερμής Ροβιών, Α.Ο Μυρμιδόνες Κερασίας και Α.Ε.Κ Νέου Πύργου.
Ενώ οι ομάδες: Α.Ο Ακράτητος Κεχριών, Α.Ο Άρης Αγίας Άννας και Α.Ο Κεραυνός Σπαθαρίου δεν έδωσαν το παρών στο τουρνουά.

Οι οχτώ παρούσες ομάδες χωρίστηκαν σε ζευγάρια και αγωνίστηκαν σε ένα 20λεπτο νοκ άουτ παιχνίδι, ενώ τα παιχνίδια που έληξαν ισόπαλα κρίθηκαν στα τρία πέναλτι.

Στο τελικό του τουρνούα προκρίθηκαν ο Α.Σ Δόξα Προκοπίου με τον Α.Ο Αναγέννηση Μαντουδίου με την Αναγέννηση να επικρατεί με 1 – 0 στον τελικό χάρη σε τέρμα του Ζυγογιάννη που έδωσε το Κύπελλο στο Μαντούδι.


Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου