Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Τοκπασίδης: Στο τέλος θα τα καταφέρουμε


Ο τεχνικός του Α.Ο Χαλκίς, Παναγιώτης Τοκπασίδης μίλησε στην εφημερίδα Ώρα των Σπορ και αναφέρθηκε στον στόχο της παραμονής ενώ δεν έκρυψε την αισιοδοξία πως οι νερατζούρι στο τέλος θα τα καταφέρουν.
Αναλυτικά ο Παναγιώτης Τοκπασίδης δήλωσε: «Τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ κι αυτό το έχουν καταλάβει και τα παιδιά. Έχουμε φτάσει κοντά στον στόχο μας και, πλέον, θα τα παίξουμε όλα για όλα, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής (27/04)»
Ενώ συμπλήρωσε με νόημα: «Έτσι όπως δεν μας χαρίστηκαν, έτσι δεν θα χαριστούμε κι εμείς σε κανέναν».

Όσο για την πηγή από την οποία αντλεί δύναμη ο Α.Ο Χαλκίς, ο Παναγιώτης Τοκπασίδης ανέφερε: «Καταρχήν, είναι αυτός καθ' εαυτός ο στόχος, αφού θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα, μεγάλο ρόλο παίζει το φιλότιμο των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού τιμ, αλλά και η ομοιογένεια που έχουμε σαν ομάδα».
Ενώ στον επίλογο του δεν παρέλειψε να εκφράζει την αισιοδοξία του, τονίζοντας: «Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, όμως έχει αποδείξει η ομάδα ότι τα παλεύει όλα. Πιστεύω ότι με λίγη τύχη και με τον κόσμο στο πλευρό μας, στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου