Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Εθνική Ελλάδας – Εθνική Νιγηρίας 0 – 0


Σαφώς βελτιωμένη εμφανίστηκε η Εθνική Ελλάδας σε σχέση με το φιλικό της Πορτογαλίας, κράτησε ξανά το «μηδέν» στην άμυνα, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει στο 0 – 0 με την Εθνική Νιγηρίας.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμεινε, μετά την Πορτογαλία, και με τη Νιγηρία στο 0 – 0, ωστόσο το επιθετικό πρόσωπο που έδειξε, χάρη στον κεφάτο Γιάννη Φετφατζίδη αφήνει ελπίδες ενόψει Βραζιλίας. Στο πρώτο ημίχρονο η Εθνική μας απείλησε στο 21' με τον Χριστοδουλόπουλο και στην συνέχεια απείλησε κυρίως με τον Φετφατζίδη που έκανε και πάλι εξαιρετική εμφάνιση. Ειδικά ο μεσοεπιθετικός της Τζένοα είχε δύο ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ (στο 8' και στο 28'), αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το 0 – 0.
Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος, με τον Καπίνο πλέον κάτω από τα δοκάρια και τον Κονέ αντί του Καραγκούνη, συνέχισε να έχει το πάνω χέρι στο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι ο ρυθμός του αγώνα είχε πέσει αισθητά. Η δημιουργία ευκαιριών και πάλι ήταν αποτέλεσμα του Φετφατζίδη, ο οποίος απείλησε στο 56', ενώ έφτιαξε και αυτή του Κονέ 10' αργότερα, πριν αντικατασταθεί από τον Σαμαρά στο 74'.

Εθνική Ελλάδας: Γλύκος (46' Καπίνο), Βύντρα, Τζαβέλλας, Μόρας, Μανωλάς, Σάμαρης (62' Τζιόλης), Ταχτσίδης, Καραγκούνης (46' Κονέ), Φετφατζίδης (74' Σαμαράς), Χριστοδουλόπουλος (80' Σαλπιγγίδης), Γκέκας (62' Μήτρογλου).

Εθνική Νιγηρίας: Ενιάμα, Ετσιεγίλε (40' Κούνλε), Άμπροουζ, Ομερούο, Ομποαμπόνα (46' Γιόμπο), Μίκελ, Μόουζες, Ονάζι, Οντεμβιγκί (54' Μπαμπατούντε), Εμενίκε (77' Νουόφορ), Μούσα (46' Ουτσέμπο).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου