Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Μικτή Ευβοίας – Μικτή Σαν Μαρίνο 1 – 1


Ισόπαλη αναδείχθηκε η Μικτή Ευβοίας με την αντίστοιχη του Σαν Μαρίνο με σκορ 1 – 1 και έχασε την ευκαιρία να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του U.E.F.A Regions Cup.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Εύβοιας πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο έφτανε με δυσκολία στην εστία του Κολινούτσι. Στην επανάληψη η Μικτή ομάδα του Σαν Μαρίνο ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 70' άνοιξε το σκορ με τον Ντελαβέρε που είχε περάσει ως αλλαγή 3' νωρίτερα να σημειώνει το 0 – 1. Στην συνέχεια η ομάδα του Σαν Μαρίνο πίεσε προς την εστία του Μόνου όμως μετά το 80' η Μικτή μας ομάδα ανέλαβε δράση και στο 89' κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα του με τον Βεζυρτζόγλου να σημειώνει το 1 – 1 ενώ στο 91' οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες μετά από διαπληκτισμό των Σταματάκου και Μανζαρόλι με τον διαιτητή της αναμέτρησης να αποβάλει τους δύο ποδοσφαιριστές.

Μικτή Ευβοίας: Μόνο, Κόκκο, Θωμόπουλο, Μπισμπικόπουλο, Καραχάλιο, Αγραφιώτη (77' Ευγενίου), Σταματάκο, Σιάνο, Ζέρβα, Ξιφαρά (58' Βεζιρτζόγλου), Τσιβίκα (68' Μαστροκώστα).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου