Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Εθνική Ελλάδας – Εθνική Βολιβίας 2 – 1


Πριν απογειωθεί για την Βραζιλία η Εθνική Ελλάδας επικράτησε της Βολιβίας με 2 – 1 σε φιλικό παιχνίδι.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν είχε την ίδια επιθετική δραστηριότητα, όπως στο ματς της Τετάρτης (04/06). Ήταν πιο ουσιαστικό καθώς όλες οι ευκαιρίες που έκανε στο πρώτο μέρος κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν καταλήξει στα δίχτυα. Ευτυχώς όμως μετά την άχαστη του Γκέκα στο 12' και το άστοχο σουτ του στο 19', ο Κονέ δεν επέτρεψε να τριτώσει το κακό, ανοίγοντας το σκορ στο 21' στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κινιόνιεζ για το 1 – 0. Στην συνέχεια όμως ο ρυθμός της Εθνικής φάνηκε να πέφτει. Η πίεση στο χώρο της μεσαίας γραμμής χάθηκε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κενά, ενώ το μοίρασμα του παιχνιδιού από τους Κατσουράνη και Κονέ δεν ήταν το ίδιο επιτυχημένο. Στην επανάληψη και το 51' ο Κατσουράνης διαμόρφωσε το 2 – 0, πριν αναλάβει ρόλο κεντρικού αμυντικού δίπλα από τον Μόρα λόγω των αλλαγών του Φερνάντο Σάντος. Η είσοδος των Καραγκούνη, Φετφατζίδη, Ταχτσίδη αρχικά και Μήτρογλου στη συνέχεια, δεν άλλαξε την επιθετική δραστηριότητα της Εθνικής, που συνέχισε να πατάει πολύ συχνά την αντίπαλη περιοχή, όμως μία λάθος εκτίμηση του Καρνέζη αποδείχθηκε αρκετή για να παραβιαστεί η εστία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο 70' με την Βολιβία να μειώνει στο τελικό 2 – 1.

Εθνική Ελλάδας: Καρνέζης, Τοροσίδης (59' Ταχτσίδης), Μανωλάς (46' Βύντρα), Μόρας, Χολέμπας, Μανιάτης, Κατσουράνης, Κονέ (59' Καραγκούνης), Σαλπιγγίδης (59' Φετφατζίδης), Σαμαράς (78' Χριστοδουλόπουλος), Γκέκας (65΄Μήτρογλου).

Εθνική Βολιβίας: Κινόνιεζ, Ραλντέζ, Εγκουίνο, Γκουτιέρεζ, Μπεχεράνο, Μελεάν (58' Μπεχεράνο), Μοχίκα (46' Καρντόσο), Τσουματσέρο (68' Μιράντα), Μπεχεράνο (78' Αραστσαΐτα), Μορένο, Άρτσε.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου