Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Φετφατζίδης: «Οι ήρωες παίζουν σαν Έλληνες»


«Οι ήρωες παίζουν σαν Έλληνες» αναφέρει το σύνθημα στο πούλμαν της Εθνικής Ελλάδας και αυτό ταιριάζει στην «γαλανόλευκη» όπως τόνισε ο Γιάννης Φετφατζίδης.
Ο Έλληνας μέσος του αντιπροσωπευτικού μας «συγκροτήματος» μίλησε στην συνέντευξη τύπου και τόνισε πως άπαντες είναι στη διάθεση της ομάδας και του προπονητή. ενώ αναφορικά με το μότο που υπάρχει λεωφορείο της Εθνικής, πως οι ήρωες παίζουν σαν Έλληνες απάντησε: «Νομίζω πως σε αυτό το σύνθημα τα λόγια είναι περιττά. Χθες το αποδείξαμε για ακόμα μία φορά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Είναι το σύνθημα που πρέπει για την Εθνική».

Αναφορικά με το γεγονός πως αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι με την Ιαπωνία και αν πραγματοποίησε ένα όνειρό του, σχολίασε: «Νομίζω κανείς δεν θέλει να βγαίνει αλλαγή στο πρώτο μέρος. Παρόλα αυτά, δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Για την Εθνική είμαστε εδώ. Ό,τι πει ο προπονητής θα γίνει. Βγήκα για να μπει ο Καραγκούνης με περισσότερη εμπειρία. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω. Είμαι χαρούμενος που ξεκίνησα βασικός και έδωσα ότι μπορούσα για την ομάδα».

Τέλος, όσον αφορά στην τραγωδία της οικογένειας Τουρέ και κατά πόσο θα επηρεάσει την Ακτή Ελεφαντοστού, απάντησε: «Πιστεύω πως το περισσότερο θα είναι μόνο στον Τουρέ. Στον αγώνα θα το ξεχάσει και θα παίξει αυτό που ξέρει γιατί χρειάζονται τη νίκη».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου