Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Εθνική Ελλάδας: Επιχείρηση «ηρεμία»


Ο Φερνάντο Σάντος και Γιώργος Σαρρής ρίχνουν τους τόνους, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Εθνική Κολομβίας.
Η ήττα από την Κολομβία και ειδικά ο τρόπος με τον οποίο αυτή ήρθε, προκάλεσε έντονη απογοήτευση στο «στρατόπεδο» της Εθνικής ομάδας, καθώς λίγο πιο τυχεροί να ήταν οι διεθνείς στην τελική προσπάθεια, το αποτέλεσμα του αγώνα κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Το κλίμα αυτό το κατάλαβε ο Φερνάντο Σάντος και αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής στο Αρακαζού, όπου είναι η βάση της, έβαλε σε εφαρμογή την επιχείρηση «ηρεμίας».
Αφού δεν μίλησε στους παίκτες του, στα αποδυτήρια του Μπέλο Οριζόντε, επέλεξε το ίδιο να πράξει τόσο στο αεροπλάνο, όσο και στο ξενοδοχείο του Αρακαζού. Μάλιστα, άφησε τους διεθνείς ελεύθερους το πρωί, να κάνουν ότι θέλουν. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές το εκμεταλλεύτηκαν με βόλτες στην πόλη. Όλοι τους έμειναν στο ξενοδοχείο, διασκορπισμένοι είτε στα δωμάτια, είτε στο σαλόνι, ενώ αρκετοί επέλεξαν να πάνε στο γυμναστήριο για να ξεσπάσουν.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η αντιμετώπιση του Γιώργου Σαρρή. Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο μιλώντας στους ποδοσφαιριστές στο αεροπλάνο της επιστροφής τους τόνισε πως «δεν χάθηκε ο κόσμος με μία ήττα» και πως «όλα μπορούν να αλλάξουν στα επόμενα παιχνίδια».


Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου