Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

Ίκαρος Χαλκίδας: Μονομερής η απόφαση του Αγγελόπουλου


Ο «Ίκαρος» επέστρεψε στην Καλλιθέα με τους παράγοντες της Χαλκίδας να υποστηρίζουν πως η απόφαση που πάρθηκε δεν προκύπτει από το συμφωνητικό που έχει υπογραφεί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των παραγόντων της Χαλκίδας ανέφερε: «Όσον αφορά την συνεργασία της επιτροπής μπάσκετ των ανθρώπων της Χαλκίδας με τον κύριο Αγγελόπουλο και την Κ.Α.Ε Ίκαρος Καλλιθέας , οι άνθρωποι της Χαλκίδας προς αποφυγήν οποιωνδήποτε παρεξηγήσεων και προς απάντηση κάποιων ερωτημάτων κυρίως των χιλιάδων Χαλκιδαίων φιλάθλων που βρέθηκαν εφέτος κοντά στην ομάδα , έχουν να τοποθετηθούν προς το παρόν στα εξής σημεία.

Η ομάδα δεν έχει ακόμη αποφασιστεί, από κοινού ότι θα μετακομίσει σαν αγωνιστική έδρα στην Καλλιθέα, και ότι έχει αποφασιστεί μέχρι αυτήν την στιγμή, είναι μονομερής απόφαση του κ. Αγγελόπουλου, και δεν προκύπτει από τα άρθρα του συμφωνητικού που έχει υπογραφεί ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όσον αφορά για την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ίκαρου Καλλιθέας, «για τον μοναδικό για την Ελλάδα τετραετή σχεδιασμό, ο οποίος έχει να κάνει με την ανάδειξη των μεγάλων ταλέντων που έχει στις υποδομές του αλλά και των Νέων που θα θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτό το πρόγραμμα, και την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Λιόγα, ο οποίος πέραν της ανδρικής ομάδας, η οποία και θα πορευτεί με πάρα πολλούς Έφηβους και Νέους αθλητές, θα έχει την άμεση παρακολούθηση και τον σχεδιασμό του εφηβικού και παιδικού τμήματος, καθώς και της ομάδας Νέων», αυτό που έχουμε απλά να ενημερώσουμε όλους τους φιλάθλους σε ολόκληρη την Ελλάδα, είναι ότι τρεις από τους αθλητές που θα στηριχτεί αυτό το εγχείρημα, του «Ίκαρου», είναι οι τρείς διεθνείς αθλητές που έδωσε πέρυσι η Α.Γ.Ε Χαλκίδας στον «Ίκαρο» στα πλαίσια της συνεργασίας τους και της συμφωνίας μετακόμισης της ομάδας στην Χαλκίδα, ο Νίκος Περσίδης, ο Θανάσης Ντουζίδης και ο Γιώργος Τάρλας , όλοι ενεργοί διεθνείς με τις ομάδες Παίδων, Εφήβων και Νέων και για τους οποίους ακόμα υπάρχουν εκκρεμότητες οικονομικές του «Ίκαρου» προς την Α.Γ.Ε.Χ.

Για τα φλέγοντα οικονομικά ζητήματα, και την αντίστοιχη οικονομική σχέση, που υπήρξαν στην περυσινή συνεργασία του κυρίου Αγγελόπουλου με τους παράγοντες της Χαλκίδας, τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα, και αυτό γιατί οι άνθρωποι της Χαλκίδας δεν εισέπραξαν ούτε διαχειρίστηκαν ούτε ένα ευρώ από τα βεβαιωμένα έσοδα της Κ.Α.Ε από Ο.Π.Α.Π και NOVA, για την αγωνιστική περίοδο 2013 – 2014, χρήματα τα οποία εισέπραξε και διαχειρίστηκε μόνο ο κ. Αγγελόπουλος. Οι παράγοντες της Χαλκίδας το μόνο που έκαναν ολόκληρη την χρονιά, απλά πλήρωναν τις υποχρεώσεις που είχαν αναλάβει, στην πόλη της Χαλκίδας. Βέβαια αυτό που εκκρεμεί και πρέπει να αποσαφηνιστεί από την πλευρά του κ. Αγγελόπουλου ο οποίος όλα τα χρόνια υπήρξε φερέγγυος, και αξιόπιστος είναι η οριστική αποπληρωμή των παικτών και των συμβολαίων της ομάδας για την φετινή χρονιά κάτι που πρέπει να γίνει από τα χρήματα των εσόδων που έχει ήδη εισπράξει.

Για την οριστική μεταφορά της Κ.Α.Ε Ίκαρος στην Χαλκίδα ώστε να αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα Ε.Ο.Κ στην Α2, στην πόλη της Χαλκίδας, ζητήθηκαν από τον κ. Αγγελόπουλο πέραν της εγγυητικής επιστολής των 100.000 ευρώ η οποία παρεμπιπτόντως δεν απαιτείται στο πρωτάθλημα της Α2, πολλές άλλες χρηματικές εγγυήσεις και εμπράγματες διασφαλίσεις για την εξασφάλιση της οικονομικής συνέπειας της ομάδας, κάτι που οι Χαλκιδαίοι επιχειρηματίες έκριναν παράλογο και υπερβολικό.

Παρόλα αυτά υπάρχουν οι Χαλκιδαίοι επιχειρηματίες που συγκέντρωσαν το ποσό της εγγυητικής και οι Χαλκιδαίοι παράγοντες που μαζί με τους παραπάνω επιχειρηματίες και χορηγούς εξασφαλίζουν της οικονομική άνεση και ανάλογη χρηματοδότηση ενός αξιόλογου «μπάτζετ», ώστε να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα στην Α2 η οποία να κάνει άμεσα πρωταθλητισμό, και όχι να περιμένει απλά το πλάνο τετραετίας που θέτει ο ερασιτέχνης «Ίκαρος», και οι οποίοι «συνεχίζουν» να επιθυμούν την παραμονή της ομάδας στην Χαλκίδα, με μοναδικό στόχο την άμεση επάνοδο στην Α1 κατηγορία.

Για να κλείσουμε προς το παρόν την πρώτη ανακοίνωσή μας, θα πρέπει σε όλα αυτά, και κυρίως στην απόφαση των άμεσα υπευθύνων και του κ. Αγγελόπουλου, για την παραμονή ή όχι της ομάδας στην πόλη της Χαλκίδας, να συνυπολογίσουμε και την φοβερή επιθυμία των χιλιάδων Χαλκιδαίων φιλάθλων, να στηρίξουν την ομάδα και στην Α2, φίλαθλοι οι οποίοι με την στάση τους και την αμέριστη συμπαράστασή τους ολόκληρη την φετινή χρονιά, κατακλύζοντας το κλειστό της Κανήθου, έδωσαν το δικό τους μήνυμα, σε όλους, για το πόσο αγαπάνε το «μπάσκετ» σε αυτήν την πόλη, και επίσης με το ήθος και την αθλητική παιδεία που «δίδαξαν» όλη τη χρονιά με την στάση τους σε όλα τα παιχνίδια στην Χαλκίδα, μας απέδειξαν ότι έχουν λόγο στην απόφαση αυτή.

Οι παράγοντες της Χαλκίδας θα επανέλθουν με περισσότερες και πιο λεπτομερείς ανακοινώσεις».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

3 σχόλια:

  1. Στην Χαλκίδα ο Ίκαρος τώρα!!!!! Εδώ είναι το σπίτι του πλέον μετά την εγκατάληψη του Αγγελόπουλου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να παει στην Καλλιθέα να μην παταει ψυχη στο γηπεδο θελουν παλι: Δεν το κουναει απο την Χαλκιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ομαδα δεν παει πουθενα!! Παρτε το χαμπαρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή