Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Ηρακλής Ψαχνών: Ύποπτος ο αγώνας με την «Νίκη»


«Φωτιά» άναψε η U.E.F.A μετά την ενημέρωση στην Football League για ύποπτο αγώνα (σ.σ. Ηρακλής Ψαχνών – Νίκη Βόλου) με αποτέλεσμα να μην επικυρωθεί η βαθμολογία.
Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή η U.E.F.A απέστειλε επιστολή με συνοδευτικά έγραφα τα οποία αφορούν τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων που διεξήχθη την Τετάρτη (28/05) και επικράτησε η ομάδα του Βόλου με σκορ 1 – 2. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην επικυρωθεί η βαθμολογία της Football League στο χτεσινό (03/06) Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας.
Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η U.E.F.A κρίνει ύποπτο κάποιο αγώνα καθώς έχει συμβεί αρκετές φορές χωρίς τελικά να αποδειχθεί χειραγώγηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ε.Π.Ο απέστειλε πριν από λίγο στην Football League Ο.Π.Α.Π επιστολή της U.E.F.A, με σχετικά συνοδευτικά έγγραφα, που αφορούν στον αγώνα Ηρακλής Ψαχνών – Νίκη Βόλου που διεξήχθη στις 28/5/2014. Ο πρόεδρος της Διοργανώτριας διαβίβασε τα έγγραφα στα αρμόδια Θεσμοθετημένα Πειθαρχικά – Δικαιοδοτικά Όργανα, για την τάχιστη διερεύνηση και συνακόλουθα την άμεση διαλεύκανση του θέματος».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου