Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Παλαιολόγος: «Διασύρθηκα» χωρίς λόγο


Πως ενεπλάκη το όνομα του στην υπόθεση του φακέλου της U.E.F.A δεν μπορεί να πιστέψει ο έμπειρος αμυντικός του Ηρακλή Ψαχνών, Θανάσης Παλαιολόγος.
Ενώπιον του αθλητικού δικαστή βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (05/06) ο αμυντικός του Ηρακλή Ψαχνών, Θανάσης Παλαιολόγος για να απολογηθεί για την αποβολή του στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Νίκη Βόλου. Μία αποβολή που έγινε, προκειμένου να μην «κουβαλήσει» ποινή την επόμενη σεζόν. Ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός μίλησε στο Football League News και εξέφρασε την απορία του πώς ενεπλάκη το όνομά του σε αυτή την υπόθεση.

Αναλυτικά ο Παλαιολόγος δήλωσε: «Είμαι επαγγελματίας 14 χρόνια και πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Διασύρθηκα χωρίς λόγο. Δέχτηκα την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 60' λόγω διαπληκτισμού μου με αντίπαλο και τη δεύτερη στις καθυστερήσεις γιατί είχα συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες. Κλήθηκα να απολογηθώ χωρίς λόγο και αιτία. Μπορούσε στη θέση μου να είναι κάποιο άλλο παιδί. Τα ρόστερ είναι μικρά και σε τέτοιες διαδικασίες συνηθίζεται οι ποδοσφαιριστές να επιδιώκουν την κόκκινη κάρτα για να χάσουν ένα ματς και όχι δύο. Τα ίδια γίνονται σε όλο τον κόσμο, τα ίδια θα γίνουν και στο Μουντιάλ, αφού έτσι είναι ο κανονισμός».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου