Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Στούπας: Δεν υπάρχει λόγος παραμονής


Για ακόμα μια φορά ο Γιώργος Στούπας επανέλαβε ότι αποχωρεί οριστικά από τον Ηρακλή Ψαχνών.
Ο ιδιοκτήτης της Π.Α.Ε στη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη (04/06) σημείωσε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει απόφαση και υποστήριξε ότι είχε διερευνητική επαφή με ομάδα επιχειρηματιών από τη Χαλκίδα, ενώ σύντομα θα μιλήσει και με ενδιαφερόμενο από την Αθήνα.

Όσο για την υπόθεση με τον «ύποπτο» αγώνα με τη Νίκη Βόλου είπε: «Στην αρχή στενοχωρηθήκαμε, αλλά μετά γελάσαμε. Θα πρέπει να φοβόμαστε τώρα και για το 0 – 0 με τον Φωστήρα».

Φυσικά, διέψευσε ότι πουλά το Α.Φ.Μ, αλλά όχι και ότι είχε πρόταση για πώλησή του. Παρουσία του διευθυντή της Π.Α.Ε, Γιώργου Σιδέρη και του γενικού αρχηγού, Κώστα Γκαλούφα ο Γιώργος Στούπας διάβασε κάποιο απόσπασμα του φακέλου της U.E.F.A που χαρακτηρίζει ύποπτη την αποβολή του Θανάση Παλαιολόγου. «Δώσαμε και την ψυχή μας και κάποιοι στην πόλη μας κατηγορούν», είπε και αποκάλυψε ότι πριν λίγες ημέρες είχε επαφή με ομάδα επιχειρηματιών από τη Χαλκίδα, ενώ επίκειται ραντεβού και με επιχειρηματία από την Αθήνα. «Δεν μιλήσαμε για πώληση Α.Φ.Μ, απλά φεύγουμε», υπογράμμισε ο ιδιοκτήτης της Π.Α.Ε και συνέχισε: «Φέραμε στην ομάδα τον Χρήστο Πατσατζόγλου και δεν ζήτησε κανείς να αγοράσει μία μπλούζα του. Μας ασκείται μόνο κριτική. Δεν υπάρχει λόγος να βάλουμε πάλι 800 χιλιάδες ευρώ στην πλάτη μας. Φτάσαμε να ακούσουμε και κάποιον να εύχεται να αρρωστήσουμε βαριά, επειδή συνεργαστήκαμε με την Γενική Φυτοτεχνική και αλλάξαμε το λογότυπο, για να πάμε πιο ψηλά τον Ηρακλή. Δεν υπάρχει λόγος και δεν είμαστε διατεθειμένοι τόσο εγώ όσο και ο κ. Γκαλούφας να συνεχίσουμε και εδώ τελειώνει ο κύκλος μας. Αν δεν βρεθεί καινούριος Πρόεδρος, το πιο πιθανό είναι η ομάδα να επιστρέψει στο Πρωτοδικείο μιας και δεν διατίθεμαι να αλλάξω την απόφαση μου. Όσον αφορά την διαδικασία, δεν πωλείται κανένα Α.Φ.Μ όπως γράφεται, πωλούνται οι μετοχές της ομάδας οι οποίες κοστίζουν 10 ευρώ η μία».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου