Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

Παπακωνσταντίνου: «Καμία ανοχή στον εμπαιγμό»


Ο αναπληρωτής Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιάννης Παπακωνσταντίνου επιτίθεται στο ταξιδιωτικό γραφείο με το οποίο συνεργάστηκε η Ομοσπονδία, για την καθυστερημένη άφιξη της Εθνικής Ελλάδας στη Βραζιλία.
Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Παπακωνσταντίνου: «Ως επικεφαλής της αποστολής ήμουν σε διαρκή επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο, στον οποίο διαβίβασα την πρόθεσή μου να τεθεί το θέμα της μετάβασης από τις ΗΠΑ στην Βραζιλία σε προσεχή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίουτ. Ο κ. Σαρρής συγκατατέθηκε και θα επανεξετάσουμε το ζήτημα που προέκυψε όταν επιστρέψουμε στην Ελλάδα.

Η σωματική επιβάρυνση των παικτών και η καθυστερημένη, κατά μία ημέρα, άφιξή μας στην Βραζιλία, ήταν αποτέλεσμα των χειρισμών του ταξιδιωτικού γραφείου με το οποίο συνεργαζόμαστε, το οποίο δεν ανταποκρίθηκε στις περιστάσεις. Ζητούσαμε λύσεις στο πρόβλημα που ανέκυψε και αντ' αυτών μας πρόσφερε ανύπαρκτες εναλλακτικές επιλογές, χωρίς να αναλογιστεί την ψυχική και σωματική κόπωση των διεθνών ποδοσφαιριστών.

Ως αναπληρωτής Πρόεδρος της Ε.Π.Ο, δεν είμαι διατεθειμένος να δείξω την παραμικρή ανοχή στον εμπαιγμό που έζησα και θα ενημερώσω αρμοδίως όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου