Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Σίδερης: Δεν αλλάζει η απόφαση μας


Ο Διευθυντής της «πράσινης» Π.Α.Ε, Γιώργος Σίδερης μίλησε για το Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο δεν θέλει να διοικήσει και τόνισε πως δεν αλλάζει τίποτα στην απόφαση των ανθρώπων του Ηρακλή Ψαχνών.
Αναλυτικά ο Γιώργος Σίδερης δήλωσε στο STAR Κεντρικής Ελλάδας: «Ήταν μια απόφαση σε συνέχεια και της γενικής συνέλευσης που έγινε τον Ιανουάριο. Δεν αλλάζει τίποτα στην απόφασή μας. Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο δεν θέλει να διοικήσει την Π.Α.Ε Ηρακλής Ψαχνών, με πρωτεργάτη τον πρόεδρο και τους συνεργάτες του. Δεν νομίζω να υπάρξει κάτι που να μας αλλάξει άποψη.
Από εδώ και στο εξής θα κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται για τις Π.Α.Ε. Θα ορίσουμε τακτική γενική συνέλευση, θα υπάρξει παραίτηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου και είτε θα υπάρξει νέος επενδυτής που θα αναλάβει το 51% των μετοχών ή θα πάει η ομάδα στο πρωτοδικείο, προκειμένου να ορίσει διοικούσα επιτροπή. Όποιος και αν έρθει εμάς θα μας βρει συμπαραστάτες. Θα βοηθήσουμε να υπάρξει διάδοχη κατάσταση. Σίγουρα χάνεται πολύτιμος χρόνος, αλλά αν υπάρχουν άνθρωποι με γνώσεις και με εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο, μπορούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να παρουσιαστεί ο Ηρακλής Ψαχνών δυνατός στη Football League».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου