Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

Ταρνανάς: Το «τέλος» της πορείας


Με έγγραφη δήλωση του ο Βασίλης Ταρνανάς έθεσε την παραίτηση του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο Χαλκίς ενώ επιτέθηκε στον Γιάννη Παπακωνσταντίνου γιατί δεν προστάτεψε την ομάδα από τις «εχθρικές» διαιτησίες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βασίλη Ταρνανά ανέφερε: «Σε αυτά τα πέντε χρόνια και μετά από πολύ κόπο με μεγάλη οικονομική συνεισφορά έφτασε το τέλος σε αυτή την πορεία για μένα. Πέρσι είχα πει ότι αποχωρώ άλλα μετά την περέμβαση και την παρότρυνση των ανθρώπων της διοίκησης άλλα και των φιλάθλων, έμεινα στην ομάδα και βοήθησα με όλες τις δυνάμεις μου.

Πριν φύγω λοιπόν από την θέση του πρόεδρου θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές καθώς και τους προπονητές για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Φέτος είχα πάρει την διαβεβαίωση από ανθρώπους που διοικούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο ότι η ομάδα θα είχε τουλάχιστον σωστές διαιτησίες έτσι ώστε να αγωνίζεται με ίσους όρους και μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι κάπου αλλού. Δυστυχώς οι υποσχέσεις έμειναν μονό υποσχέσεις και το αποτέλεσμα ήταν η ομάδα να πέσει στην Α' κατηγορία της Εύβοιας. Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Ε και αναπληρωτής πρόεδρος της Ε.Π.Ο κύριος Παπακωνσταντινου έδωσε υποσχέσεις για δίκαιο πρωτάθλημα κάτι που δεν έγινε και δεν προστάτεψε την ομάδα της Χαλκίδας. Από σήμερα θέτω την παραίτηση μου στο Δ.Σ και επίσης θέτω υποψηφιότητα για τις ερχόμενες εκλογές της Ε.Π.Σ.Ε γιατί θέλω να προσφέρω και να βοηθήσω το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου