Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Α.Ε.Κ Αθηνών – Ηρακλής Ψαχνών 5 – 1


Βαριά ήττα γνώρισε ο Ηρακλής Ψαχνών από την Α.Ε.Κ Αθηνών με 5 – 1 στο Ο.Α.Κ.Α.
Με την έναρξη του αγώνα (3') ο Μάνταλος βρέθηκε στα πλάγια της αντίπαλης περιοχής και με ωραία παράλληλη σέντρα βρήκε τον Μπρεσεβιτς ο οποίος άνοιξε το σκορ για το 1 – 0. Πριν καν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από το πρώτο τέρμα, ήρθε και το δεύτερο (6') για την Ένωση όταν ο Μάνταλος έκλεψε την μπάλα στο κέντρο και έδωσε έτοιμο γκολ στον Πλατέλλα ο οποίος με ωραίο πλασέ έκανε το 2 – 0. Στη συνέχεια του αγώνα ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τον Ηρακλή Ψαχνών να χάνει δύο σημαντικές ευκαιρίες για να μειώσει με τους Κοτίτσα και Γουόρντεν. Από τη στιγμή που δεν ήρθε η μείωση του σκορ, ο «δικέφαλος» έφτασε και σε τρίτο γκολ πριν από το ημίχρονο. Στο 40' ο Μπρέσεβιτς έκανε τη βαθιά μπαλιά για να βρει τον Ντούνη ο οποίος με ωραία ενέργεια και πλασέ έκανε το 3 – 0 πετυχαίνοντας γκολ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Στο δεύτερο μέρος ωστόσο, η Α.Ε.Κ έδειξε ένα άκρως αντίθετο πρόσωπο. Η όρεξη και το πάθος έλειπε από τους παίκτες του Τραϊανού Δέλλα οι οποίοι μπήκαν νωθρά στον αγωνιστικό χώρο και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να δώσουν την ευκαιρία στον Ηρακλή Ψαχνών να μειώσει στο 64' όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ράντι ο Μπακομήτρος με ωραία κεφαλιά έκανε το 3 – 1. Μέχρι το τέλος ο ρυθμός έπεσε αισθητά με την Α.Ε.Κ όμως, να φτάνει σε ακόμα δύο γκολ. Στο 77' ο Μάνταλος έκανε το κόρνερ για να πάρει την πρώτη κεφαλιά ο Αραβίδης και ο Μπρέσεβιτς από κοντά να πετυχαίνει το δεύτερό του τέρμα για να γίνει το 4 – 1 ενώ το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Λαμπρόπουλο στο 83' όταν μετά από κόρνερ πήδηξε ψηλότερα από όλους και έβαλε το όνομά του στη λίστα με τους σκόρερ.

Α.Ε.Κ Αθηνών: Ανέστης, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Σαρρής (61' Ρόβας), Γεωργέας, Τζανετόπουλος, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Μάνταλος, Ντούνης (72' Αραβίδης), Μπρέσεβιτς (80' Τσεβάς).

Ηρακλής Ψαχνών: Μελίσσας, Παληγεώργος, Τσιμόντζι (80' Χατζηστάμου), Παλαιολόγος, Παπαδόπουλος, Μπακομήτρος, Γκεμίσης (46' Νάκας), Ράντι, Κοτίτσας (81' Πολίτης), Σικαλιάς, Γουόρντεν.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου