Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Πανθρακικός – Ηρακλής Ψαχνών 2 – 1


Την ήττα γνώρισε ο Ηρακλής Ψαχνών από τον Πανθρακικό με 2 – 1 στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής και αποχαιρέτησε τον θεσμό του Κυπέλλου.
Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Ρόκα είχαν μεν την κατοχή της μπάλας από την αρχή του αγώνα αλλά βρήκαν απέναντί τους έναν καλά στημένο Ηρακλή Ψαχνών. Έτσι, με μεγάλη δυσκολία έβρισκαν κενούς χώρους στα μετόπισθεν των «πρασίνων» κάτι που συνέβαλε στο να μην έχει κάτι αξιόλογο το ματς τουλάχιστον μέχρι το 30'. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου όμως η πίεση εντάθηκε από πλευράς γηπεδούχων και καρποφόρησε στο 42' όταν ο Χασιμέρης ύστερα από ασίστ του Ιγκόρ νίκησε τον Μανιάτη για το 1 – 0. Μάλιστα, 2' αργότερα οι παίκτες του Ρόκα έχασαν μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο γκολ όταν στο πλασέ του Ιγκόρ ο Μανιάτης βρήκε την μπάλα που στη συνέχεια χτύπησε στο δεξί δοκάρι και απομακρύνθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του ματς δεν άλλαξε καθόλου, με τον Πανθρακικό να έχει την κατοχή και τον Ηρακλή να περιμένει πίσω από την σέντρα αναζητώντας την ευκαιρία στις αντεπιθέσεις. Τελικά εκείνοι που έφτασαν στο γκολ ήταν οι γηπεδούχοι όταν στο 60' ο Αράμπα από το ύψος της περιοχής επιχείρησε το δυνατό σουτ με την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του Μανιάτη καταλήγοντας στο βάθος της εστίας του για το 2 – 0. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 67' όταν ο Τσιμόντζι με δεξί βολέ νίκησε τον Πασχαλάκη διαμορφώνοντας το 2 – 1 που έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς. Ωστόσο, το σκορ δεν άλλαξε ως το σφύριγμα της λήξης με τον Πανθρακικό να φτάνει τους 5 βαθμούς πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον επόμενο γύρο, ενώ ο Ηρακλής έμεινε στην τελευταία θέση έχοντας τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Μεχία, Λίτσκας, Ζράβος, Παπαγεωργίου, Έμποου, Χασομέρης (75' Λαδάκης), Ντιγκινί, Τσουμάνης, Ίγκορ (46' Αράμπα), Ποτουρίδης.

Ηρακλής Ψαχνών: Μανιάτης, Τζιμότζι, Ραπτάκης, Κοτίτσας (46' Μπακομήτρος), Πατσατζόγλου Χ., Πατσατζόγλου Β., Κόσουτιτς, Καρντόσο, Νάκας, Σικαλιάς (31' Παληγεώργος), Γουόρντεν (78' Μαναρίτσας).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου