Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Ηρακλής Ψαχνών – Παναχαϊκή 1 – 1


Με τον βαθμό της ισοπαλίας (1 – 1) απέδρασε από το Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών η Παναχαϊκή χάρη στο γκολ του Ζλατκόφσκι στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών.
Στο πρώτο ημίχρονο μετά το πρώτο 20λεπτο, η Παναχαϊκή ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων έχοντας μάλιστα φτάσει μια ανάσα από το γκολ πριν το ημίωρο του ματς. Συγκεκριμένα, στο 24' ο Μπουντόπουλος επιχείρησε το δυνατό σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Μελίσσα. Στη συνέχεια και μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου οι Αχαιοί έλεγχαν σε γενικές γραμμές το ματς φτάνοντας με ευκολία στα καρέ του Μελίσσα, χωρίς όμως να δημιουργήσουν την κλασική ευκαιρία.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς καθώς στο 50' «ισοφάρισαν» τα δοκάρια με τον Μπακομήτρο να στέκεται άτυχος στην κεφαλιά που επιχείρησε. Έχοντας ανεβάσει πλέον ρυθμό, οι «πράσινοι» βρέθηκαν ξανά κοντά στο γκολ όταν στο 58' ο Ίβκοβιτς «σημάδεψε» το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στην εξέλιξη της φάσης ο Πατσατζόγλου με σουτ μέσα από την περιοχή είδε την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Από το 60' και μετά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς και έχασαν ευκαιρίες με τους Ζλατκόφσκι και Πατινιώτη στο 64' και το 68' αντίστοιχα. Έτσι, το παιχνίδι έφτασε στο 83' με τον Γουόρντεν να νικάει τον Παπαδόπουλο με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ωστόσο, η Παναχαϊκή κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο γκολ του Ζλατκόφσκι στις καθυστερήσεις, με το 1 – 1 να μένει ως το σφύριγμα της λήξης.

Ηρακλης Ψαχνών: Μελίσσας, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Ραπτάκης, Μπακομήτρος, Πατσατζόγλου, Τσιμόντζι (80' Σικαλιάς), Μπαλαράμπε, Ίβκοβιτς (86' Νικολιτσης), Καρντόσο, Γουόρντεν (91' Μαναρίτσας).

Παναχαϊκή: Παπαδόπουλος, Κοντοχρήστος (72' Καρβουνιάρης), Άλλα (51' Φουρλάνος), Κάργας, Ασίγκμπα, Μπαλού, Γκαντιάγκα, Ζλατκόφσκι, Μπουντόπουλος, Στεργίδης (62' Πατινιώτης), Μαρουκάκης.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου