Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Α.Π.Σ Παντριαδικός – Φ.Σ Ταμυναϊκός Αλιβερίου 1 – 2


Την ήττα γνώρισε ο Α.Π.Σ Παντριαδικός από τον Φ.Σ Ταμυναϊκό Αλιβερίου με 1 – 2 στο Γήπεδο Τριάδας και χάλασε το αήττητο εντός έδρας σερί του.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο και στο 21' ο Τσαλιαγκός άνοιξε το σκορ με κεφαλιά για το 0 – 1. Λίγα λεπτά αργότερα ο Παντριδικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν από λάθος του Ιωαννίδη πήρε την μπάλα ο Γκούμας και την έδωσε στον Καραντάκη που σούταρε από καλή θέση αλλά ο Ντουρέκας μπλόκαρε την μπάλα. Στο 37' ο Ντελέκος ανέτρεψε τον Τσάγκο με τον διαιτητή του αγώνα, κ. Παπακυριάκο να δίνει την εσχάτη των ποινών ενώ απέβαλε τον πορτιέρο των γηπεδούχων αφήνοντας τον Παντριαδικό με δέκα παίκτες. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Τσαλιαγκός ο οποίος ήταν εύστοχος απέναντι στον Ευαγγελινό διαμορφώνοντας το 0 – 2.
Η απάντηση του Παντριαδικού ήταν άμεση καθώς στο 41' μείωσε με γκολ του Γραμματικού με απευθείας εκτέλεση φάουλ για το 1 – 2.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά δεν κατάφεραν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί με την ομάδα του Αλιβερίου να φτάνει στην νίκη με 1 – 2 και να ξεπερνάει στην βαθμολογία τον Παντριαδικό που έχει ένα αγώνα λιγότερο.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου