Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Α.Ο.Φ Λήλας Βασιλικού – Α.Ο Αυλωναρίου 3 – 1


Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Α.Ο.Φ Λήλας Βασιλικού μετά την επικράτηση επί του Α.Ο Αυλωναρίου με 3 – 1 στο Γήπεδο Βασιλικού.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν αρκετά ρήγματα στην άμυνα του Λήλα χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να παραβιάσουν την εστία του Τσάμαρη. Στο 21' η κύρια πηγή κινδύνων των φιλοξενούμενων (σ.σ. Φρυγανάς) τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται την απώλεια του άσσου των «κιτρινόμαυρων» και να ανεβάζουν την πίεση τους και στο 36' ο Χαλιώτης βρήκε τους διαδρόμους και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χροναίου για το 1 – 0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και στο 50' έφεραν το παιχνίδι στα ίσα του με τον Καραμπίνη να διαμορφώνει το 1 – 1 αλλά λίγα λεπτά αργότερα (58') το Αυλωνάρι έμεινε με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Πόγκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν άμεσα την αριθμητική υπεροχή και στο 60' πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ με τον Μπράχο να πετυχαίνει το 2 – 1 ενώ στο 68' εδραιώθηκε η νίκη του Λήλα με τον Σταματάκο να διαμορφώνει το τελικό 3 – 1.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου