Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ε.Π.Ο: «Λουκέτο» προτείνει ο Κοντονής


Το περιστατικό της Super League έβαλε σε προβληματισμούς τον Σταύρο Κοντονή και ο Γιάννης Φραγκογιαννάκης σας μεταφέρει τις σκέψεις του υφυπουργού Αθλητισμού.
Ο Σταύρος Κοντονής σκέφτεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο αναβολής των πρωταθλημάτων μέχρι νεοτέρας με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Ο υφυπουργός ήταν πολύ ιδιαίτερα προβληματισμένος από όλες τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου και μετά την σημερινή (25/02) συνάντησή του με τους ποδοσφαιρικούς φορείς και τον Πρωθυπουργό, αναμένεται να πάρει την οριστική του απόφαση.

Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν ήταν στις άμεσες προτεραιότητές του, αφού ήθελε πρώτα να προειδοποιήσει όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ωστόσο μετά και το περιστατικό με το επεισόδιο στη Super League, η διακοπή όλων των Πρωταθλημάτων είναι πλέον πολύ πιθανή.

Έχοντας καταλάβει ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο και κατόπιν συνενόησης με τον Πρωθυπουργό, είναι πιθανόν να εισηγηθεί «λουκέτο» ζητώντας από τους αρμόδιους φορείς να κάνουν άμεσα πράξη κάποια από αυτά που πρέπει για να σταματήσουν τα κρούσματα βίας.

Αν του ανάψει πράσινο «φως» ο Πρωθυπουργός, ο Σταύρος Κοντονής θα προχωρήσει ζητώντας πράξεις αλλιώς η διακοπή θα συνεχιστεί επ' αόριστον στο πρωτάθλημα ενώ σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία με τις εμπλεκόμενες πλευρές, τότε δεν θα υπάρχει λόγος αναβολής.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου