Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Α.Σ Δόξα Προκοπίου – Α.Ο Μακρυκάπας 0 – 1


Με την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του ο Α.Ο Μακρυκάπας επικράτησε του Α.Σ Δόξα Προκοπίου στο νέο Γήπεδο Προκοπίου και απομακρύνθηκε και άλλο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Στο πρώτο ημίχρονο οι «μαυραετοί» μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο βγάζοντας δύναμη και ενέργεια ενώ μετά το 25' έχασαν το έλεγχο του αγώνα λόγο της αποβολής του Δασκαλόπουλου που άφησε την ομάδα με δέκα παίκτες. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν δράση εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 35' άνοιξαν το σκορ με δυνατό σουτ του Πουρνή για το 0 – 1 ενώ στην συνέχεια προσπάθησαν και για ένα δεύτερο τέρμα χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.
Στην επανάληψη οι παίκτες της Δόξας προσπάθησαν αρχικά να μην απειληθεί η εστία τους και εν συνεχεία να «βγάλουν» επιθετικό παιχνίδι με στόχο της ισοφάριση ωστόσο μετά το 60' έκανε την εμφάνιση της η κούραση των παικτών με τους «κυανέρυθρους» να αναλαμβάνουν δράση, τους γηπεδούχους να αρκούνται σε αντεπιθέσεις  και το 0 – 1 να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου