Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Α.Σ Ολυμπιακός Χαλκίδας – Α.Π.Ο Καστέλλας 0 – 1


«Φρένο» στην ανοδική πορεία του Α.Σ Ολυμπιακού Χαλκίδας έβαλε ο Α.Π.Ο Καστέλλας καθώς επικράτησε με 0 – 1 στο Ενωσιακό Γήπεδο Χαλκίδας.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, έλεγχαν την κυκλοφορία της μπάλας και στο 20' άνοιξαν το σκορ έπειτα από ενέργεια του Μήτρου και γκολ του Λαφαζάνη που πλάσαρε υποδειγματικά για το 0 – 1. Στην συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν τον ρυθμό και πλησίασαν τα καρέ της Καστέλλας όμως δεν κατάφεραν να «βρουν» δίχτυα με την «Ταξιαρχία» να πηγαίνει με το υπέρ της αποτέλεσμα στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο πιέζοντας ψηλά την άμυνα της «Ταξιαρχίας» και έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων έκλεισαν την Καστέλλα στο μισό γήπεδο που αμυνόταν μαζικά με στόχο να διατηρήσει το υπέρ της 0 – 1. Στο 75' όμως ο Μεταξάς ξέφυγε από τους αμυντικούς και σημάδεψε το δοκάρι σπαταλώντας την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα του με την ομάδα του Νίκου Κιαπέκου να αποδρά από το Ενωσιακό με τους τρεις βαθμούς.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου