Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Α.Ο.Φ Λήλας Βασιλικού – Α.Ο Λουκισίων 1 – 0


Με το φτωχό, πλην ουσιαστικό 1 – 0 επικράτησε ο Α.Ο.Φ Λήλας Βασιλικού του Α.Ο Λουκισίων στο Γήπεδο Βασιλικού μένοντας ζωντανός στο κυνήγι της 12ης θέσης και της παραμονής.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Λήλας ήταν πιο δραστήριος χάνοντας μάλιστα σημαντική ευκαιρία στο 20' με τον Τρίκκα να στέλνει την μπάλα άουτ σε τετ α τετ με τον Ντελή ενώ στην συνέχεια δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός όπως επίσης και οι φιλοξενούμενοι.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι «οράνιε» ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Βαρσαμά (52', 62'), Ελευθερίου (54') και Λουκατζίκο (56') όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν δίχτυα στο 64' με τον Σταματάκο να κάνει την σέντρα και τον Ντελή στην προσπάθεια του να απομακρύνει να στέλνει την μπάλα στην εστία του για το 1 – 0. Μετά την επίτευξη του γκολ οι παίκτες του Αντώνη Τσαραντάνη ανέβασαν την απόδοση τους και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ με τους Πεππέ (79') και Παύλου (82', 91') στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Δείτε φωτογραφίες πατώντας εδώ.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

2 σχόλια: