Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Α.Ο Χαλκίς – Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας 1 – 2


«Φωτιά» την μάχη του τίτλου έβαλε η Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας μετά την νίκη επί του Α.Ο Χαλκίς με 1 – 2 στο Ενωσιακό Στάδιο Χαλκίδας.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι «πατούσαν» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 13' με τον Βαγγέλη Ανέστη να σημειώνει το 1 – 0 δείχνοντας διάθεση να καθαρίσουν από νωρίς το παιχνίδι. Στην συνέχεια οι «νερατζούρι» είχαν ιδιαίτερα καλή απόδοση κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο και στις προσωπικές μονομαχίες απέναντι στους αντιπάλους τους πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με τον σκορ υπέρ τους.
Στην επανάληψη οι «βόρειοι» ανέβασαν κατακόρυφα της απόδοση τους και άρχισαν να επισκέπτονται «συχνά – πυκνά» την εστία του Μόνου. Στο 70' οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα του όταν αρχικά ο Στεργίου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στο «ριμπάουντ» ο Παπανικόλας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 1. Οι «νερατζούρι» δεν συνήλθαν από το γκολ της ισοφάρισης και συνέχισαν να μην έχουν καλή κυκλοφορία ενώ αδυνατούσαν να κρατήσουν την μπάλα με την Ένωση να το εκμεταλλεύεται και στο 92' πέτυχε την ανατροπή με τον Βασίλη Ανέστη να διαμορφώνει το τελικό 1 – 2 που έβαλε «φωτιά» στην μάχη του τίτλου με τους «βόρειους» να μειώνουν στους τέσσερις βαθμούς 10 αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου