Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Ηρακλής Ψαχνών – Α.Ε.Κ Αθηνών 1 – 3


Με «μοιραίο» πρωταγωνιστή τον Ίμπαν Ράντι ο Ηρακλής Ψαχνών γνώρισε την ήττα από την πρωτοπόρο, Α.Ε.Κ Αθηνών με 1 – 3 στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.
Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Ένωση ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων περιορίζοντας τον Ηρακλή Ψαχνών στο μισό γήπεδο. Οι παίκτες του Δέλλα προσπαθούσαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Μανθιάτη παίζοντας κυρίως από τα πλάγια με τους Πλατέλλα και Μπαρμπόσα ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» δύσκολα κατάφερναν να μπουν στην περιοχή των «πρασίνων» και προσπαθούσαν με μακρινά σουτ να απειλήσουν τον Μανιάτη. Στην αντίπερα όχθη οι παίκτες του Ηλία Φυντάνη δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα και να γίνουν απειλητικοί για τον Ανέστη που ουσιαστικά είχε ρόλο θεατή στο πρώτο 45λεπτο. Οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων που «ανησύχησαν» τον Μανιάτη με σουτ κυρίως από τους Πλατέλλα και Αραβίδη, καρποφόρησαν τελικά στο 42' όταν ύστερα από σέντρα του Σοϊλέδη ο Αραβίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 0 – 1 λύνοντας έτσι τον γόρδιο δεσμό και αποβάλλοντας το άγχος από τους συμπαίκτες του.
Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε αλλά ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν αυτός που βρέθηκε πρώτος μια «ανάσα» από το γκολ όταν στο 51' ο Ράντι κέρδισε πέναλτι από τον Ανέστη όμως ο άσσος της Ισημερινής Γουινέας δεν κατάφερε να ευστοχήσει με τον Ανέστη να κρατάει το «μηδέν». Μάλιστα, η συνέχεια ήταν ιδανική για την Ένωση καθώς στο 56' ο Ζόριτς εκμεταλλεύτηκε άριστα την ασίστ του Σοϊλέδη και σημείωσε το 0 – 2 ενώ 10' αργότερα ο Αραβίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ «κλείδωσε» τη νίκη σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το 0 – 3. Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν κατέθεσαν τα όπλα και με δυνατό σουτ του Πατσατζόγλου στο 70' μείωσαν στο τελικό  3 – 1. Κάπου εκεί όμως σταμάτησε η όποια προσπάθειά τους να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο καθώς στο τελευταίο 20λεπτο δεν έδειξαν κάτι αξιόλογο.

Ηρακλής Ψαχνών: Μανιάτης, Παληγεώργος (75' Ίβκοβιτς), Ραπτάκης, Μπακομήτρος, Σικαλιάς, Τσούπρος, Πατσατζόγλου Β., Νικολίτσης, Τσιμότζι, Ράντι (84' Ενρίκε), Τσεβάς (68' Πολίτης).

Α.Ε.Κ Αθηνών: Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον (84' Φαγέ), Ανάκογλου, Ζόριτς (73' Γροντής), Πλατέλλας (69' Κρισάντους), Μπαρμπόσα, Αραβίδης.


Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου