Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Α.Ο Αυλίδας – Α.Ο.Φ Λήλας Βασιλικού 3 – 2


Στο «κόλπο» της παραμονής μπήκε ο Α.Ο Αυλίδας μετά την νίκη επί του Α.Ο.Φ Λήλα Βασιλικού με 3 – 2 στο Γήπεδο Βαθέος Αυλίδας ενώ αντίθετα αισθήματα υπάρχουν στο στρατόπεδο του Λήλα που πλησίασε στην επικίνδυνη ζώνη.
Με τη έναρξη του αγώνα οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους και μόλις στο 5' ο Τσομάτσκας άνοιξε το σκορ σημειώνοντας το 1 – 0 ενώ λίγο πριν εκπνοή του πρώτου μέρους (42') ο Τζαφέρος έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Παναγιώτη Τοκπασίδη διαμορφώνοντας το 2 – 0 και πηγαίνοντας με άλλο «αέρα» στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη όμως ο αγώνας  ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους με τον Λήλα να μειώνει στο 47' με τον Πεππέ σε 2 – 1. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση με τον τεχνικό της Αυλίδας να δίνει έμφαση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και στο 65' κατάφερε να πάρει εκ νέου αέρα δύο τερμάτων με τον Σαμαρτζή με δυνατό σουτ να πετυχαίνει το 3 – 1 ενώ στην συνέχεια το μόνο που κατάφερε ο Λήλας ήταν να μειώσει στο 76' με τον Καλαμιώτη στο τελικό 3 – 2 και μετά την αποβολή του Καρλατήρα οι γηπεδούχοι διασφάλισαν το υπέρ τους αποτέλεσμα φτάνοντας στην νίκη.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου