Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Φ.Σ Ταμυναϊκός Αλιβερίου – Α.Ο.Φ Λήλας Βασιλικού 4 – 0


Βαριά ήττα γνώρισε ο Α.Ο.Φ Λήλας Βασιλικού από τον αδιάφορο βαθμολογικά, Φ.Σ Ταμυναϊκό Αλιβερίου με 4 – 0 στο Γήπεδο Αλιβερίου.
Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα οι παίκτες των γηπεδούχων ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 17' έφτασαν στο γκολ με τον Σταμέλο να κάνει την σέντρα και τον Βασίλη Τσαλιαγκό να σημειώνει το 1 – 0 με κεφαλιά. Οι παίκτες του Λήλα αντέδρασαν, ανέβασαν τον ρυθμό και στο 34' έφτασαν κοντά στο γκολ όμως το σουτ του Μπράχο σταμάτησε στο δοκάρι του Ντουρέκα. Όμως 2' αργότερα ο Μανδράκας βγήκε απέναντι στον Τσάμαρη και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του σημειώνοντας το 2 – 0 με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες του Λήλα αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και στο 47' ο Ζαχαρίας με δυνατό σουτ απείλησε τον Ντουρέκα που απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ. Η συνέχεια όμως άνηκε στον Ταμυναϊκό με τον Σταμέλο να σημειώνει το 3 – 0 στο 60' με θαυμάσιο σουτ έξω από την περιοχή ενώ στο 72' ο Βασίλης Τσαλιαγκός με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου