Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Ηρακλής Ψαχνών: Αγωνία για Μανιάτη


Με ασθενοφόρο αποχώρησε από την Ριζούπολη και τον αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης ο πορτιέρο του Ηρακλή Ψαχνών, Κώστας Μανιάτης.
Σε δεύτερη μοίρα περνάει η ήττα του Ηρακλή Ψαχνών από τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη, καθώς οι «πράσινοι» έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην κατάσταση του Κώστα Μανιάτη. Ο πορτιέρο της ομάδας αποχώρησε από το γήπεδο λίγο μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ των γηπεδούχων με ασθενοφόρο και άπαντες αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας του.

Συγκεκριμένα, στη φάση του 62ου λεπτού όπου άνοιξε το σκορ ο Χρήστος Τζιώρας, ο Κώστας Μανιάτης συγκρούστηκε με τον Δημήτρη Ραπτάκη με συνέπεια να μείνει πεσμένος στο έδαφος. Η αντίδραση του ιατρικού επιτελείου της ομάδας του ήταν άμεση και ζητήθηκε μάλιστα να μπει στο γήπεδο το ασθενοφόρο.

Το ασθενοφόρο όμως δεν μπήκε στο γήπεδο με συνέπεια οι τραυματιοφορείς να διασχίσουν όλο τον αγωνιστικό χώρο, σχεδόν. Έτσι, ο Μανιάτης μεταφέρθηκε, υπό τα χειροκροτήματα των φιλάθλων, στο παρκαρισμένο ασθενοφόρο που αναχώρησε τελικά ύστερα από διάστημα 15 λεπτών.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου