Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Α.Ε Ληλαντίου: Μεγάλη διάκριση για τη «σχολή»


Μεγάλη διάκριση αλλά και αναγνώριση της δουλείας που πραγματοποιείται στην Α.Ε Ληλαντίου αποτελεί η ένταξη στο πρόγραμμα «Ανάπτυξη – Εκπαίδευση – Εκσυγχρονισμός των Ερασιτεχνικών Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Α.Ε Ληλαντίου ανέφερε: «Σημαντική διάκριση αλλά και συγχρόνως μεγάλη αναγνώριση και δικαίωση της σοβαρής δουλειάς που πραγματοποιείται στην Α.Ε Ληλαντίου και στη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού, αποτελεί η ένταξη του σωματείου μας στη λίστα των 125 ποδοσφαιρικών σωματείων από όλη την Ελλάδα στο πρόγραμμα «Ανάπτυξη – Εκπαίδευση – Εκσυγχρονισμός των Ερασιτεχνικών Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών» του «Ο.Π.Α.Π Α.Ε» έως τις 30/06/2016.

Η ομάδα μας πήρε την υψηλότερη βαθμολογία στην Εύβοια και πρόκειται να συμμετέχει (μαζί με άλλες δύο ακαδημίες από την Εύβοια) σε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα στήριξης 125 ερασιτεχνικών ακαδημιών ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα, το οποίο στηρίζεται στις κατευθυντήριες γραμμές της U.E.F.A και τις αρχές του Grassroots, το καλύτερο νεανικό αθλητικό μοντέλο παγκοσμίως. Για την αξιολόγηση των ακαδημιών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ακολουθήθηκε μια ιδιαίτερα διαφανή και αξιόπιστη διαδικασία, όπου επιλέχθηκαν 125 ερασιτεχνικές ακαδημίες ποδοσφαίρου, οι οποίες συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία, μετά από έλεγχο ποσοτικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών τους, καθώς και του προφίλ τους.

Ως υπεύθυνος της Σχολής θα ήθελα να ευχαριστήσω την Π.Α.Ε Ολυμπιακός για την στήριξη και συνεργασία μας, που μέσα από τον προγραμματισμό και την καθοδήγηση μέσω σεμιναρίων σε τακτά χρονικά διαστήματα, καταφέραμε για ακόμα μία φορά να διακριθεί η Σχολή μας. Ευχαριστώ τους γονείς των αθλητών που εμπιστεύονται την Σχολή μας από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της. Τέλος ευχαριστώ τους προπονητές – συνεργάτες της Σχολής, Καλέντζη, Μαρίνο, Μπαλάνο, Κοντογιάννη που ακάματοι προσπαθούν για την συνεχή πρόοδο των αθλητών μας, όπως και την νοσηλεύτρια Στέλλα Αργυρού για της υπηρεσίες της. Με την βοήθεια όλων πετύχαμε ακόμα μία διάκριση.

Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου,
Νίκος Ρόγκας.

Η επιστολή της Ο.Π.Α.Π Α.Ε:

Αγαπητοί κύριοι,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων συμμετοχής των ποδοσφαιρικών σωματείων στο πρόγραμμα «Ανάπτυξη – Εκπαίδευση – Εκσυγχρονισμός των Ερασιτεχνικών Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών» της Ο.Π.Α.Π Α.Ε (εφεξής το «Πρόγραμμα») ολοκληρώθηκε. Το σωματείο με την επωνυμία «Α.Ε Ληλαντίου», και αριθμό μητρώου «5817» (εφεξής το «Σωματείο»), το οποίο εκπροσωπείτε νόμιμα, σύμφωνα με τα καταστατικά έγγραφα του εν λόγω σωματείου, έχει συγκεντρώσει επαρκή αριθμό πόντων που το κατατάσσουν μέσα στη λίστα των ποδοσφαιρικών σωματείων που θα συμμετέχουν στο Πρόγραμμα έως τις 30/06/2016».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στη διοίκηση για τη δουλειά που γίνεται στη σχολή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή