Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015

Α.Ο.Ν Αρτάκης: Τιμά τον «Ρομάριο»


Τον «Ρομάριο» του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου, Κώστα Ρούμπη θα τιμήσει ο Α.Ο.Ν Αρτάκης την Τετάρτη (04/03) πριν την έναρξη του αγώνα με τον Α.Π.Σ Παντριαδικό του οποίου αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Ύρτακου» ανέφερε: «Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης τιμά τον εκ Τριάδας ορμώμενο «Ρομάριο» του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου Κώστα Ρουμπή για τα όσα πρόσφερε στο μεγαλείο της ιστορίας του Α.Ο.Ν.Α, αλλά και για την ποιότητα που έδωσε στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.

Ο Κώστας Ρουμπής αγωνίσθηκε στην ομάδα μας σε δυο διαφορετικές περιόδους. Από από το 1978 – 1986 και από το 1990 – 1993 γράφοντας χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου, ενώ ήταν μέλος της ομάδας που έφτασε μια ανάσα από την άνοδο στη Β' εθνική στο περίφημο και ιστορικό μπαράζ του Βόλου. Η θέση του ήταν αριστερό εξτρέμ και κύρια χαρακτηριστικά του η βελούδινη επαφή του με τη μπάλα και οι δαντελένιες κινήσεις, είχε μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα και πολύ ψηλό άλμα αν και βραχύσωμος.

Ο Κώστας Ρουμπής θα τιμηθεί πριν την έναρξη του αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης (04/03) με τον Α.Π.Σ Παντριαδικό του οποίου αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου