Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Λεβαδειακός – Ηρακλής Ψαχνών 1 – 1


Σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι τέθηκαν αντιμέτωποι ο Λεβαδειακός με τον Ηρακλής Ψαχνών με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1 – 1 στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.
Με την έναρξη του αγώνα οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως οι παίκτες του Τίμου Καβακά χαμογέλασαν πρώτοι καθώς στο 28' ο Πουλάκος άνοιξε το σκορ για το 0 – 1. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 35' με τον Μιλιάζες να σημειώνει το 1 – 1 που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε όμως οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν ορθώς δείχνοντας πολύ καλά δείγματα ενόψει το πλέι άουτ της Football League.

Λεβαδειακός: Σηφάκης (58' Τσιντώτας), Μαχαίρας (70' Παππάς), Μιλιάζες (46' Μιλοσάβλιεφ), Τομάς (46' Πελέ), Κώτσιος (58' Μάγκας), Ζίτο (58' Ρ. Γκόμεζ), Γιακουμάκης (70' Καψάσκης), Πίντερ, Μάντζιος (34' Μπουσταμάντε), Κατίδης (58' Μρντάκοβιτς), Πουλίδο.

Ηρακλής Ψαχνών: Μελίσσας (46' Μανιάτης, 74' λ.τρ. Μελίσσας), Παληγεώργος, Τσούπρος, Ραπτάκης (60' Πατσατζόγλου Β.), Σικαλιάς (67' Πατσατζόγλου Χ.), Ράντι, Τσιμόντζι, Μπακομήτρος, Κόσουτιτς (55' Κοτίτσας), Πουλάκος (46' Ίβκοβιτς), Τσεβάς (60' Παλαιολόγος).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου