Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Στούπας: Να βρει μιμητές η προσπάθεια αυτή


Ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου στο φιλικό με την Μικτή Ευβοίας έμεινε ο πρόεδρος της ομάδας του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας.
Θέλοντας να προσφέρει βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ο Ηρακλής Ψαχνών στο πλαίσιο του φιλικού με την Μικτή Ευβοίας κάλεσε τους φιλάθλους να συγκεντρώσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ικανοποιητική λοιπόν με τον πρόεδρο του Ηρακλή Ψαχνών να εκφράζει την ευγνωμοσύνη του ευχόμενος αυτή η κίνηση να βρει κι άλλους μιμητές.

«Έχει ανταποκριθεί ο κόσμος αυτές τις μέρες και έχουμε κάνει πολλών τόνων συλλογή τροφίμων. Νομίζω ότι έτσι θα ανακουφίσουμε, ως ένα βαθμό, κάποιους ανθρώπους. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των Ψαχνών και της Καστέλλας που έχουν βοηθήσει πολύ. Εύχομαι να βρει μιμητές η προπάθεια αυτή, να μην είναι μια στατική στιγμή, αλλά συνεχή» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Στούπας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star Κεντρικής Ελλάδας.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

2 σχόλια:

  1. Μόνο συγχαρητήρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ενεργοποιηθεί και ο κόσμος να στηρίξει τις προσπάθειες αυτές, 200-300 άτομα δεν είναι τίποτα όταν μιλάμε για ενέργειες που θα εποφελλήσπυν τους συνανθρώπους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή