Πέμπτη, 9 Απριλίου 2015

Ν.Ο Χαλκίδας: Διακρίσεις σε Διεθνής αγώνες


Στον Διεθνή αγώνα «47ο Ikas 2015» συμμετείχε το Σαββατοκύριακο (04/04) και (05/04), η Εθνική ομάδα Κανόε Καγιάκ Σλάλομ με την συμμετοχή αθλητών του Ν.Ο Χαλκίδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ν.Ο Χαλκίδας ανέφερε: «Το Σαββατοκύριακο (04/04) και (05/04), η Εθνική ομάδα Κανόε Καγιάκ Σλάλομ συμμετείχε στον Διεθνή αγώνα «47ο Ikas 2015». Στην αποστολή της Εθνικής συμμετείχαν φυσικά και οι αθλητές Κανόε Καγιάκ Σλάλομ του Ν.Ο Χαλκίδας:

Απόστολος και Ελευθέριος Χατζηλάμπρου οι οποίοι κατέκτησαν την 1η θέση στο Διπλό Κανόε Ανδρών.

Παπαθανάσης Γρηγόρης 7η θέση στο Κανόε Μονό Ανδρών, ο οποίος φλέρταρε με το χάλκινο μετάλλιο.

Κάμφωνας Αλέξανδρος 16η θέση στο Καγιάκ Μονό Ανδρών.

Και ακολουθούν τα μικρά της ομάδας: Πανταζής Νικόλαος 29η θέση στο Καγιάκ Μονό Ανδρών, Ζούνης Γεώργιος 34η θέση στο Καγιάκ Μονό Ανδρών, και Ζησέκας Παναγιώτης 37η θέση στο Καγιάκ Μονό Ανδρών.

Στον συγκεκριμένο αγώνα, πρέπει να τονίσουμε ότι δεν υπήρχαν ηλικιακές κατηγορίες και όλοι μας οι αθλητές αγωνίστηκαν στην κατηγορία των Ανδρών, καθώς επίσης ότι όλοι οι αθλητές της αποστολής εισήλθαν στον ημιτελικό. Οι χώρες οι οποίες συμμετείχαν ήταν τα Σκόπια φυσικά, η Λιθουανία, η Βουλγαρία, η Ουκρανία, το Καζακστάν, η Τουρκία και η Σερβία.

Την αποστολή ακολούθησε και το κορίτσι της ομάδας μας, η Στέλλα Κακαρά, η οποία λόγω τραυματισμού, δυστυχώς δεν μπόρεσε να αγωνιστεί.

Τα αδέλφια Χατζηλάμπρου και η Σ. Κακαρά έχουν επιλεχθεί και για το 2015 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του αθλήματος ως ταλέντα.

Οι προπονητές του Ν.Ο.Χ και Ομοσπονδιακοί Προπονητές, Κώστας Ζάχος και Ανθίππη Σκυριώτη, δηλώνουν ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις των αθλητών τους, καθώς για κάποιους ήταν ο πρώτος αγώνας τους εκτός συνόρων.

Με αυτόν τον αγώνα άνοιξε η αγωνιστική αυλαία για το 2015 στο Κανόε Καγιάκ Σλάλομ.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στους αθλητές και στις αθλήτριες μας».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου