Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Ηρακλής Ψαχνών – Καλλιθέα 2 – 2



Με το δεξί ξεκίνησε της υποχρεώσεις του στην Football League για το 2012 ο Ηρακλής Ψαχνών απέναντι στην Καλλιθέα καθώς έκανε την ανατροπή της βραδιάς αν και έμεινε πίσω στο σκορ με 0 – 2 από το 20', ισοφάρισε στο 94'.
Η ομάδα του Νίκου Παντελή μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε στο 15' με τον Μαρουκάκη να πλασάρει από κοντά έπειτα από λάθος της άμυνας του Ηρακλή Ψαχνών.
5' αργότερα οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0 – 2 με τον Μαρουκάκη να πετυχαίνει και το δεύτερο γκολ της ομάδας του με υποδειγματικό πλασέ.
Στο δεύτερο μέρος ο Αντώνης Πριόνας πάτησε γκάζια στους παίκτες του και στο 77' θα ισοφαρίσουν από την άσπρη βούλα με τον Ζουλιώτη.
Η Καλλιθέα συνέχισε με 10 παίκτες έπειτα από την αποβολή του Βιδάλη με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πατάνε περισσότερο περιοχή και στο 94' να κάνουν το 2 – 2.

Οι ενδεκάδες:

Ηρακλής Ψαχνών: Τόλιος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Γιώτας (70' Πούρνος), Μάτσος (62' Γανώτης), Λιόσης, Ντελέκος (28' Δελήμπασης), Ροντρίγκο, Σέγκος, Τσοκάνης.

Καλλιθέα: Κατσούλης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος (93' Φουντουκίδης), Καλτσάς, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Ρουσάκης, Βιδάλης, Αρβανίτης, Μαρουκάκης (58' Ντιαλό), Κατσίκης (78' Ηρακλής).

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

2 σχόλια: