Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Αποχαιρέτησε με νίκη



Γλυκόπικρη γεύση άφησε ο Νίκος Παντέλης, που έκατσε μόλις 3 εβδομάδες στο πόστο του προπονητή, αποχαιρετώντας τον κόσμο και τους παίχτες του ΑΟ Χαλκίς, για χάρη της Καλλιθέας, με πρόκριση στον τελικό κυπέλου Ευβοίας.
Ο ΑΟ Χαλκίς πέρασε στον τελικό της διοργάνωσης κερδίζοντας στην παράταση 3-0 τον ΑΟ Νέας Αρτάκης στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης, αγώνας που διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας. Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Λουκισίων, ο οποίος με τη σειρά του κέρδισε, με τελικό αποτέλεσμα 0-1, τον Ευβοϊκό, στον Άγιο Νικόλαο.
Με αυτή την επιτυχία ο ΑΟ Χαλκίς έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2011. Στην διοίκηση όμως παραμένουν δύο προβλήματα τα οποία πρέπει να βρουν άμεσα λύση. Το πρώτο είναι ο μεγάλος πονοκέφαλος που ακούει στο όνομα «εύρεση προπονητή» και το δεύτερο έχει να κάνει με την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδος εν’ όψη της συνέχειας των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.
Όπως είναι αναμενόμενο η διοίκηση έχει ήδη στο μυαλό της κάποια ονόματα τα οποία θα μπορούσαν να αναπληρώσουν το κενό που δημιουργήθηκε στο τιμόνι του ΑΟΧ. Το όνομα που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, ως αντικαταστάτης του αποχωρήσαντα Νίκου Παντέλη, φέρεται να είναι, αυτό του έμπειρου τεχνικού, του Θύμιου Γεωργούλη. Στο πρόσωπό του οι διοικούντες του ΑΟΧ βλέπουν τον άνθρωπο που μπορεί να τους οδηγήσει την ομάδα σε νέες επιτυχίες και στην εκπλήρωση των στόχων της.
Οι υποχρεώσεις του ΑΟΧ συνεχίζονται θέτοντάς τον αντιμέτωπο με τον Ερμή Ερμιονίδος, σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδος την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος της Δ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Επιμέλεια: Γιώργος Ντάλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου