Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου – Ολυμπιακός Χαλκίδας 1 – 2



Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός Χαλκίδας απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας με 2 – 1 στο Μπούρτζι.
Ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου αν και αγωνίζονταν για πάνω από 30' με δύο παίκτες περισσότερους δεν κατάφερε να πάρει την νίκη και πλέον ο Α.Ο.Ν Αρτάκης πλησίασε στους τρεις βαθμούς.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έλεγχαν τον αγώνα στα πρώτα λεπτά αλλά ο Ολυμπιακός Χαλκίδας ευτύχησε να προηγηθεί στο 22' με τον Βεζυρτζόγλου να πλασάρει άψογα τον Μπόλπαση και να γράφει το 0 – 1.
Στο 36' ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου έκανε το 1 – 1 με ωραίο πλασέ του Σπανού.
Στο 55' ο Συνοδάκης χτύπησε εκτός φάσης τον Μπασινά και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Στην συνέχεια της φάσης ο Καλαμιώτης αντίκρισε και αυτός την κόκκινη κάρτα για υβριστικά σχόλια αφήνοντας την ομάδα τους με 9 παίκτες.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με σέντρες κάτι που έδειχνε να μην ανησυχεί την καλά στημένη άμυνα των ερυθρόλευκων και στο 92' ο Βεζυρτζόγλου θα αποφύγει και τον Μπόλμπαση και θα κάνει το 1 – 2 δίνοντας πολύτιμους βαθμούς στην μάδα του.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου