Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ηρακλής Ψαχνών – Δόξα Δράμας 2 – 0



Την πρώτη του φετινή νίκη στην Football League πήρε ο Ηρακλής Ψαχνών αφού επικράτησε της Δόξας Δράμας με 2 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.
Οι πράσινοι είχαν καλή παρουσία και με την στήριξη 1500 φιλάθλων τους που βρέθηκαν στις εξέδρες του Σταδίου έφτασαν στην νίκη.
Η ομάδα του Βασίλη Βούζα από το πρώτο λεπτό επέβαλε τον ρυθμό της στον αγώνα και πίεσε τους μαυραετούς όμως οι πράσινοι ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να μην έρθει το γκολ.
Από την άλλη πλευρά η Δόξα Δράμας σιγά σιγά κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει τους γηπεδούχους.
Στην επανάληψη ο Ηρακλής Ψαχνών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο με πλέων δραστήριο παίκτη τον Ποκόνγκ αλλά οι προσπάθειες των πρασίνων σταμάτησαν στον Γουμάγια.
Στο 82' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ έπειτα από ωραίο γύρισμα του Βαγκελί και σουτ του Μπακομήτρου γράφοντας το 1 – 0.
Μετά το γκολ οι πράσινοι ανέβασαν στροφές και 3' αργότερα έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ποκόνγκ.
Στο 92' ο Καμερουνέζος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα γράφοντας το τελικό 2 – 0.

Οι ενδεκάδες:

Ηρακλής Ψαχνών: Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Τάουερ, Μπακομήτρος, Ρεπετσάς, Κονέ, Ρούτσης (75' Ντελέκος), Λιόσης, Τζάκης ((61' Βαγκελί) 84' Ιακωβάκης)), Χαϊκάλης, Ποκόνγκ.

Δόξα Δράμας: Γουμάγιας, Αγτζίδης, Ταραλίδης, Ιντζόγλου, Σοϊλέδης, Κοντέων, Κάπελ, Σικαλιάς (58' Καμινιώτης), Στεργιανός (77' Γκαρακλίδης), Θάνος (57' Πουλάκος), Μιλένκοβιτς.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου