Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Α.Ο Χαλκίς: Διάψευση δημοσιευμάτων



Με έκπληξη διαβάσαμε διάφορα δημοσιεύματα σε τοπικά ''site'' περί παραίτησης του προέδρου του Α.Ο Χαλκίς.
Διαψεύδουμε κατηγορηματικά και ανακοινώνουμε σε όλους ότι αυτά τα δημοσιεύματα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι έγιναν για να δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία της ομάδας αλλά έγιναν από λάθος και περιμένουμε από τους φίλους δημοσιογράφους να κατεβάσουν τις αναληθείς αναρτήσεις πριν δημιουργήσουν την παραμικρή αναταραχή στις τάξεις του συλλόγου μας.

Σάς παραθέτουμε τις αναρτήσεις στα ''site'' στις οποίες αναφερόμαστε:

1ον) Ματιές Στα Σπορ (www.matiestaspor.gr)

Παραίτηση Ταρνανά από το τιμόνι του Α.Ο Χαλκίς

Την παραίτηση του υπέβαλε ο Βασίλης Ταρνανάς από το τιμόνι του Α.Ο Χαλκίς. Η κρίση στην ομάδα του Α.Ο Χαλκίς συνεχίζεται. Το 2013 θα είναι η μετά εποχή Ταρνανά στον Α.Ο Χαλκίς.

2ον) Άποψη Γνώμη (apopsignomi.blogspot.gr)

Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Α.Ο Χαλκίς για τις ευχές.
Εύχομαι ο πρόεδρος κ. Ταρνανας ν΄ ανακαλέσει την παραίτησή του από το τιμόνι του Α.Ο Χαλκίς την επόμενη χρονιά και να παραμείνει στην ομάδα.

Επαναλαμβάνουμε ότι οι ανωτέρω αναρτήσεις δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και οι φίλοι του Α.Ο Χαλκίς να είναι σίγουροι ότι ο Πρόεδρος κ.Ταρνανάς και οι συνεργάτες του στην διοίκηση της ομάδας ήταν είναι και θα είναι μέχρι τέλους της περιόδου όπου τελειώνει η θητεία αυτής της διοίκησης και θα γίνει γενική συνέλευση με αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας διοίκησης.

Γραφείο Τύπου Α.Ο Χαλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου