Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Παναχαϊκή – Ηρακλής Ψαχνών 1 – 1



Αήττητος παρέμεινε ο Ηρακλής Ψαχνών για 17ο συνεχόμενο παιχνίδι αφού αναδείχηκε ισόπαλος με την Παναχαϊκή με σκορ 1 – 1 στο Γήπεδο Παναχαϊκής Αγυιας – Πάτρας.
Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα έχασε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ακόμα ένα βήμα ανόδου αφού η Παναχαϊκή βρήκε τον τρόπο να κλέψει τον βαθμό τις ισοπαλίας.
Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο επιβάλλοντας τον ρυθμό τους και μόλις στο 14' άνοιξαν το σκορ έπειτα από μακρινό σουτ του Λίοση και αφού η μπάλα κόντραρε στο σώμα αμυντικού ξεγελώντας τον Ανδρούτσο για το 0 – 1.
Από το σημείο του γκολ και μετά οι φιλοξενούμενοι είχαν στο μυαλό τους την διατήρηση του σκορ και τα κατάφεραν εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο.
Ωστόσο στην επανάληψη οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν πιο επιθετικοί και στο 57' ο Κοκκίνης (είχε περάσει στην θέση του τραυματία, Μπαξεβάνου) έκανε την σέντρα και ο αμαρκάριστος, Σπίνουλας διαμόρφωσε το τελικό 1 – 1 για τους Πατρινούς.
Στο 66' οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν εκ νέου προβάδισμα στο σκορ αλλά το σουτ του Σέγκου σταμάτησε το δοκάρι του Ανδρούτσου.

Οι ενδεκάδες:

Παναχαϊκή: Ανδρούτσος, Βασιλαντωνόπουλος, Λίτσης (63' Κωνσταντινίδης), Τέλλος, Βάντερσον (83' Σαλαμαστράκης), Σπίνουλας, Κοιλιάρας, Μπαξεβάνος (27' Κοκκίνης), Ν' Τζιοντό, Βοσκόπουλος, Ρεκλείτης.

Ηρακλής Ψαχνών: Σικαλιάς Γ., Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Δήμου, Μήτσης, Ρούτσης, Λιόσης (75' Σικαλιάς Α.), Μπαράνκος (45' Ογιαρμπίντε), Μπακομήτρος, Σέγκος, Σεοταχούλ (54' Λαμπρόπουλος).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου