Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Βέροια – Ηρακλής Ψαχνών 2 – 1


Στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Ηρακλής Ψαχνών παρά την ήττα με 2 – 1 από την Βέροια.
Οι πράσινοι προκρίθηκαν χάρη στο πρώτο παιχνίδι στο οποίο είχαν επικρατήσει με 3 – 1 στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών αλλά και χάρη στο δοκάρι του Αθανασόπουλου αφού οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις του αγώνα να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση. Η βασίλισσα του βορρά μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχε το γρήγορο γκολ όταν ο Μρντάκοβιτς στο 13' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 0. Παρόλα αυτά ο Νικολόπουλος έφερε το παιχνίδι στα ίσα του (1 – 1) στο 33' αυξάνοντας το προβάδισμα (στο συνολικό σκορ) των φιλοξενούμενων. Στην επανάληψη ο Ηρακλής Ψαχνών έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει νωρίς το παιχνίδι όταν στο 49' ο Κοιλιάρας σημάδεψε το δοκάρι ενώ στο 81' ο Καλτσάς έδωσε νέα τροπή στο παιχνίδι καθώς σημείωσε το 2 – 1 για την Βέροια. Οι γηπεδούχοι πάντως ήταν αυτοί που έχασαν στην συνέχεια την μεγάλη ευκαιρία για να στείλουν τον αγώνα στην παράταση όταν στο 94' η κεφαλιά του Μρντάκοβιτς σταμάτησε στο δοκάρι του Αθανασόπουλου με τους πράσινους να πανηγυρίζουν την πρόκριση στους 16 του θεσμού.

Βέροια: Λόπεθ, Αποστολόπουλος, Μπάρμπας (67' Nτα Κόστα), Σισοκό, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης (69' Μάνος), Σιόντης, Ζεζίνιο, Ρίος (51' Καλτσάς), Μοχάμεντ, Μρντάκοβιτς.

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Στουρνάρας, Παλαιολόγος, Νικολόπουλος, Λάμπρου, Μπακομήτρος, Κοιλιάρας (90' Ντελέκος), Πατσατζόγλου, Τσιμότζι (93' Γκεμίσης), Γκμπαγκουιντί, Κρητικός (60' Τριανταφύλλου).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου