Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Ντόβολης: Να σταθούμε στην κατηγορία


Να σταθεί ο Α.Ο Κύμης όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην κατηγορία είναι ο στόχος της ομάδας σύμφωνα με τον Βαγγέλη Ντόβολη.
Αναλυτικά ο τεχνικός των Κυμαίων δήλωσε: «Νομίζω ότι από το συγκεκριμένο παιχνίδι πήραμε πραγματικά αυτό που αξίζαμε. Ξεκινήσαμε με διάθεση, με πάθος, με όρεξη προηγηθήκαμε στο σκορ και δημιουργήσαμε και άλλες προϋποθέσεις για να διευρύνουμε και άλλο το σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Δύο λάθη που γίνανε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και μας έκανε η ομάδα της Λαμίας φάσεις για γκολ ήταν το μόνο στην διάρκεια του παιχνιδιού πρόβλημα που μας δημιούργησε η Λαμία. Ο πρώτος στόχος ήταν να αποδείξουμε στην ευρύτερη περιοχή ότι αξίζουμε να είμαστε σε αυτή την συγκεκριμένη θέση αλλά να αποκτήσουμε και από κάποιους τον σεβασμό, γιατί μέχρι τώρα δεν το είχαμε. Μία ομάδα η οποία έχει να δεχθεί 16 αγωνιστικές γκολ θα πρέπει επιτέλους να υπάρχει από κάποιους και αντίστοιχος σεβασμός. Δεν λέμε για το όνομα της Κύμης αλλά για το τι έχει φτάσει μέχρι τώρα, λέμε για το ρεκορ που έχουμε.
Στο σημερινό παιχνίδι η εικόνα είναι αυτή ότι πραγματικά προσφέραμε εμείς και ήμασταν εμείς καλύτεροι στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά σας το επαναλαμβάνω ακόμα μία φορά, η ομάδα της Κύμης θέλει να σταθεί στην κατηγορία αυτή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αυτός είναι ο στόχος μας. Τώρα αν στην διάρκεια του πρωταθλήματος κάποιες ομάδες που έχουνε θέσει τον εαυτό τους σαν υποψήφιοι πρωταθλητή δεν καταφέρουν να είναι σε αυτή την θέση και εμείς είμαστε κοντά και καταφέρουμε εμείς να πάμε μπροστά δεν θα αρνηθούμε, θα κάνουμε το παν στη για να κρατηθούμε εκεί που θα μας δώσουν οι άλλοι την δυνατότητα να είμαστε».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου