Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Λυκογιάννης: Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα


Ο Άρης Λυκογιάννης στη συνέντευξη Τύπου μετά τoν αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στην πρώτη εβδομάδα παρουσίας του στον Ίκαρο Χαλκίδας και στους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετώπισε, με τις απουσίες των Άσκα, Σάτον, Στρναντ και Σπανού.
Ο τεχνικός του Ίκαρου Χαλκίδας δήλωσε: «Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για όλους εμάς, με αλλαγές προπονητών, προσπάθεια γνωριμίας με τους παίκτες και με το παχνίδι μας. Το πιο δύσκολο ήταν πως αυτό έπρεπε να γίνει εν μέσω μικρού «rotation», λόγω τραυματισμών, οι 3 από τους 6 ξένους μας δεν αγωνίστηκαν σήμερα (09/12), ενώ είχαμε και τον τραυματισμό του Νίκου (σ.σ. Παπανικολόπουλου) ο οποίος χάνει το υπόλοιπο και περιορίζει το «rotation» μας. Να του ευχηθούμε να επιστρέψει σιδερένιος και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».
Ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, δεδομένου ότι στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την κούραση. Σταθήκαμε αξιοπρεπώς. Κρατάμε κάποια στοιχεία κι ευχόμαστε να είμαστε υγιείς εν όψει Ηλυσιακού. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό σε Α1 και σε Ευρωλίγκα».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου