Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ηρακλής Ψαχνών – Παναθηναϊκός 0 – 1


Την ήττα γνώρισε ο Ηρακλής Ψαχνών από τον Παναθηναϊκό με 0 – 1 στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών και αποκλείστηκε από τον θεσμό του Κυπέλλου.
Με την έναρξη του αγώνα ο ρυθμός δεν ήταν καλός όμως οι γηπεδούχοι να μπήκαν με ενθουσιασμό και έλεγχαν το παιχνίδι. Μάλιστα ο Μπουμάλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοτσόλη όμως το γκολ ορθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στην συνέχεια ο Παναθηναϊκός ανέβασε ρυθμό και έχασε κάποιες ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Κλωναρίδη.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καλός με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο και τελικά στο 71' να φτάνουν στο γκολ της νίκης με τον Ατζαγκούν να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0 – 1 και να κλειδώνει οριστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Παληγεώργος (55' Γκεμίσης), Νικολόπουλος, Τζανής, Μπακομήτρος (46' Τζιμόντζι), Πατσατζόγλου, Καλαϊτζίδης, Κοιλιάρας, Τσούτσης, Ντάνιελ, Μπουμάλ (46' Ντελέκος).

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Δώνης, Ζέκα (74' Αναστασόπουλος), Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι (57' Αμπέντ), Καρέλης (67' Μουζακίτης).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου