Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας: Κύριο θέμα η «ένωση» στην Γενική Συνέλευση


Ολοκληρώθηκε εχτές (10/04) η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση με κύριο θέμα συζήτησης την συνεργασία της Ένωσης Απολλώνιου Ιστιαίας με την Ποδοσφαιρική Ακαδημία Ιστιαίας.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης, Λευτέρης Κατσαντώνης ευχαρίστησε τα μέλη του Συμβουλίου, του προπονητές αλλά και τους παίκτες της ομάδας για την φετινή πορεία του συλλόγου ενώ τέλος ευχήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να συνεχίσει το «έργο» που γίνεται στην Ένωση και να καταφέρει ακόμα περισσότερα.

Στην συνέχεια ο Ανδρέας Αράπογλου έκανε τον οικονομικό απολογισμό με τα έσοδα της ομάδας να ανέρχονται στις 49.700 ευρώ ενώ τα έξοδα αγγίζουν τις 62.000 ευρώ που δημιουργούν ένα άνοιγμα τις τάξεως των 12.300 με τον Πρόεδρο να δεσμεύεται πως το θέμα θα κλείσει ενώ στην συνέχεια έγινε ο ορισμός των εκλογών για την Κυριακή (01/06) και την Κυριακή (08/06) με την κατάθεση των ψηφοδελτίων να πρέπει να γίνει μέχρι την Τετάρτη (28/05).

Τέλος, συζητήθηκε το θέμα της συνεργασίας της Ένωσης Απολλώνιου Ιστιαίας με την Ποδοσφαιρική Ακαδημία Ιστιαίας όπου συζήτησαν το πλάνο τους για την οργάνωση της «ένωσης».

Για φωτογραφίες πατήστε εδώ.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου