Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Κυπελλούχος ερασιτεχνών ο Αστέρας



Γράφει ο Γίαννης Φραγκογιαννάκης

Τον τελικό κυπέλλου ερασιτεχνών που έγινε στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας κατέκτησε ο Αστέρας Μαγούλας καθώς επικράτησε του Αγρότη Λιανοκλαδίου με 2 – 0 με τα τέρματα των Σερεπά και του Καραμάνου.
Ο Αστέρας φέτος έκανε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά καθώς κατέκτησε και τα τρία τρόπαια που βρέθηκαν στον δρόμο του (πρωτάθλημα 7ου ομίλου της ΄Δ Εθνικής, κύπελλο Δυτικής Αττικής και το κύπελλο ερασιτεχνών).
Ο Αστέρας Μαγούλας μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή είχε της φάσεις αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ. Στο δεύτερο μέρος ο Αγρότης Λιανοκλαδίου ισορρόπησε τον αγώνα δημιούργησε φάσεις αλλά δέχτηκε δύο γκολ από αντεπιθέσεις. Στο 70' ο Σερεπάς με εντυποσιακό σουτ άνοιξε το σκορ 1 - 0 για τον Αστέρα και πέντε λεπτά αργότερα ο Καραμάνος εκμεταλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Αλεξανδρή και έκανε το τελικό 2 – 0. Ο Αγρότης Λιανοκλαδίου προσπάθησε να αντιδράσει και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι εντεκάδες:

Αστέρας Μαγούλας (Στέλιος Βογιατζής): Ζούκας, Κουσουρής, Λάμπρου (81' Σταθόπουλος), Κολοβός, Μενδρινός (86' Κατικαρίδης), Μάρης, Πατσιονίδης, Έβερετ, Σερέπας, Καραμάνος, Λούπας (86' Ρόκας).

Αγρότης Λιανοκλαδίου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Αλεξανδρής, Σκορδας, Καββαδίας (86' Παπαγεωργίου), Τζουάνας, Τσακμακάς, Κραβαρίτης (78' Ντζαβίδας), Καλύβας, Μπακαλίδης, Μπουγιώτας, Χάνης, Βεστάκης.

Για επικοινωνία: gfragkogiannakis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου