Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Α.Ο Λουκισίων: Στο ... χείλος του γκρεμού


Μόνο με θαύμα μπορεί να πετύχει στον στόχο της παραμονής ο Α.Ο Λουκισίων καθώς εκτός από το δύσκολο πρόγραμμα και η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας δεν δείχνει να «μπορεί». Οι «οράνιε» έχουν τις μαθηματικές πιθανότητες της παραμονής όμως δεν δείχνουν να έχουν τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουν την ψυχολογία της ομάδας που έχει να γευτεί την νίκη από την 16η αγωνιστική και την Κυριακή (18/01) απέναντι στον Α.Π.Σ Παντριαδικό.

Ο Α.Ο Λουκισίων θα πρέπει να ξεκινήσει την αντεπίθεση του την ερχόμενη αγωνιστική απέναντι στον Α.Ο.Φ Λήλα Βασιλικού (εκτός) που βρίσκεται μόλις στο (+6) ώστε να πλησιάσει και εν συνεχεία να πιέσει για το «όνειρο» της παραμονής καθώς ένας ακόμη υποβιβασμός θα ήταν καταστροφικός για το πρεστίζ του συλλόγου. Στην συνέχεια οι «οράνιε» θα φιλοξενήσουν την Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας και εν συνεχεία θα μεταβούν στην δύσκολη έδρα του Φ.Σ Ταμυναϊκού Αλιβερίου ενώ ακολουθούν τα παιχνίδια με Α.Π.Ο Καστέλλας (εκτός) και Α.Ο Σκύρου (εντός).

Όπως βλέπουμε και από το πρόγραμμα οι Λουκίσιοι έχουν δύσκολο έργο και θα πρέπει να παρουσιάσουν διαφορετικό πρόσωπο αρχής γενομένης από το παιχνίδι απέναντι στον Λήλα.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

1 σχόλιο: