Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Φημολογία για Παππά στον Α.Ο Χαλκίς



Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες για πρόταση του Α.Ο Χαλκίς στον Σούλη Παππά.
Όπως ακούγετε ο Α.Ο Χαλκίς έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον καταξιωμένο προπονητή της Αναγέννησης Ευρίπου για να αντικαταστήσει τον Τάσο Τασιόπουλο έπειτα από τα αποτελέσματα της ομάδας.
Η ιστορική ομάδα της Εύβοιας βρίσκετε στην 10η θέση με 4 βαθμούς και μετράει 1 νίκη, 1 ισοπαλία, και 2 ήττες έπειτα από τις 4ης πρώτες αγωνιστικές.
Ο Σούλης Παππάς έπαιξε σε νεαρή ηλικία στην πρώτη ομάδα του Ευρίπου που αγωνίζονταν στην Β' Εθνική. Εύριπος και Ολυμπιακός Χαλκίδας ενώθηκαν και γεννήθηκε η ιστορική ομάδα της πόλης, ο Α.Ο Χαλκίς. Ο Σούλης Παππάς συνέχισε να αγωνίζεται και μάλιστα ήταν βασικός και αναντικατάστατος στα χαφ του Α.Ο Χαλκίς. Έτσι έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του όταν πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Πειραιώς.
Ο Σούλης Παππάς διακρίθηκε με τις Εθνικές ομάδες: Νέων, Ενόπλων και Ανδρών.
Μένει να δούμε αν πρόκειται για φημολογία ή το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και ο Σούλης Παππάς επιστρέψει στον Α.Ο Χαλκίς από άλλο πόστο αυτή την φορά.

Για επικοινωνία: eviasport@gmail.com

3 σχόλια:

  1. Δικό του παιδί!!! Εκεί πρέπει να βασιζόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΟΝΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑΡΑ!!ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΑΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑ!!!!ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ!!!ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΠΑ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή